[quote="diabelek26"][quote="Sierak"]Ilu z was było beta testerami ?: Jak czytam komenty osób które o grze wiedzą wszystko to dziw mnie bierze, że nie ogrywali ją przed premierą i nie próbowali pomóc twórcą. Myślę jednak, że chociaż teraz wasze błędy i spostrzeżenia trafiają na forum SI
[/quote]
Nie byłem
jestem tylko jednym z użytkowników FM-a raczej jednym ze starszych, bo mam 31 lat i że gram jeszcze w FM- nie wstydzę się
Kupuje- Wymagam, Wydałem pieniądze- ale to jeszcze przejdzie, natomiast, że czekałem i się rozczarowałem- to już trudniej załagodzić
Myślę że na tyle lat doświadczenia SI, to trochę wstyd że finalną wersję wydają w tak niedopracowany sposób, bo to wygląda jakby Ci ludzie nie zagrali ani jednego sezonu we własną grę, bo chyba nie powiesz nam, że FM 2014 bez żadnej łatki to dobra gra?
[/quote]
A to akurat prawda. Jest to mocno wkurwiające (inaczej nie mozna tego nazwać), że co roku sa błędy jakby beta testerzy testowali gre taki sposób: odpalili, chodzi? chodzi, no to do sprzedaży, po betatestach.... teraz widzę w swojej rozgrywce, że rosyjskie kluby sa praktycznie nieaktywne transferowo, w ciągu 4 okienek (2 letnie, 2 zimowe) sprowadzili łącznie 3-4 piłakrzy po max 8mln euro, podczas gdy wiadomo, że przepłacaja piłkarzy jak cholera i ciągną ich tabunami niczym za czasów wojny ludzi na Syberię. Zarzuciłem temat na forum SI i będa sie temu przyglądać. Ja jestem w miare wyrozumiały, ale ludzie! przeciez to nie jest kolor piłki nożnej w lidze Mozambiku, żeby sie to w oczy podczas testów nie rzucało.
Najnowsze posty