W zeszłym roku grałem w FIFA MANAGER 13, odpuściłem FMa. Teraz wróciłem do FMa, ale generlanie słyszałem, że Fifa Manager to gówno, zero realizmu, tylko jakies cukierkowate 3D rodem z FIFY. Rzceczywiście wirtuozerii taktycznej tam nie było. Ale jak widzę, te setki komentarzy oburzonych graczy FMa, bo "robiOM wszystko nie tak jak ustawiam" "bo obrońcy się nie słuchają" "bo za mało strzałów, bo za duzo strzałów" itd itd to pytam gdzie jest ta przepaść między tymi grami? CHodzi mi o tryb 3D. Bo co, bo SI nawstawiało suwaków, wskaźników, dziesiątki ról boiskowych. To teraz całkowicie szczerze: CZY WY KURWA MYŚLICIE ŻE SILNIK FMa JEST W STANIE DOBRZE ODWZOROWAĆ KILKADZIESIĄT ATRYBUTÓW PIŁKARZA I JESZCZE DRUGIE TYLE POLECEŃ TAKTYCZNYCH??? Myslicie że skąd te łaty, skąd te wszystkie błędy, naprawianie jednego i psucie drugiego? Przecież te wszystkie opcje to chwyt marketingowy, żeby sprawiało wrażenie rozbudowania. Tak naprawdę liczy sie pare atrybutów piłkarza + reputacje i tyle. Ludzie! Opanujcie się! Jak widzę te komentarze:"On ma 20 opanowanie i 16 decyzje, dlaczego to, dlaczego tamto?" Tak powinno to wyglądać, ale NIE WYGLĄDA!
Najnowsze posty