[quote="ukipuki"][quote="Misiakow"]Ja muszę panom z SI podziekować za piękne spieprzenie tak świetnej gry. Gra w 10, 12, 13 to była mega przyjemność, tam miało się wpływ na grę klubu, a 14? Jedno wielkie gawno!
Gram Valencią - walka o utrzymanie
Gram Fiorentiną - walka o utrzymanie
Gram Legią - walka o utrzymanie
Gram Chelsea - z trudem środek tabeli
No brawo SI! Jestem z was dumny!
Istnieje opcja oddania im tego chłamu i zabrania swojej kasy ?[/quote]
To może zagraj w Fifa Manager, bo FM jest po prostu dla Ciebie zbyt trudny? Ja cenie tę produkcję za stopień trudności. Gra się teraz tak jak grało się w CM 3. Jak dla mnie rewelacja![/quote]
pieprzysz pan głupoty
obecny silnik w 14 nie sprawia, że gra jest trudniejsza, bo taka miała być z założenia, tylko dlatego, że silnik jest skopany na całej długości, irracjonalny, wręcz idiotyczny.
po drugie: ukierunkowanie gry na popularny obecnie system holenderskiego futbolu totalnego 4-1-2-2-1 to jakiś totalny debilizm. czemu mam grać takim systemem? a może chcę kupić sobie dryblasów i pograć jak Stoke za czasów Pulisa, kick and run? a może środkiem bez skrzydeł,bo akurat trafiłem na klub gdzie mam dobrych czterech środkowych pomocników? ale nie, trzeba szukać skrzydłowych itp bo barcelońska taktyka jest w tym FM bardziej efektowna niż jakakolwiek inna. gra bocznych obrońców, ew. ich ocenianie to też idiotyzm, że trzeba się solidnie napocić i naużerać żeby grali na jakimśtam poziomie. to ma być realizm czy bliżej do idiotyzmu? transfery to też magia - można przypuszczać, że próbowano dostosować się do realiów dzisiejszego rynku rozbuchanego przez petrodolary arabskich szejków, którzy zdestabilizowali europejski rynek przepłacając za gwiazdeczki, ale żądane kwoty w Fm14 są widocznie zawyżone.
jak można zrobić przez n lat parę dobrych wersji FM a potem dawać takie niedopracowane gówno ludziom za taką kasę? a no można, bo gra wyrobiła sobie już markę na rynku, także można wytworzyć produkt mniejszym nakładem finansowym, bo ludzie i tak to kupią...FM14 w obecnej postaci to kpiny i dymanie fanów na kasę, a głodne gadki w stylu ''jak za trudno to graj w fifę menedżer'' to burackie próby wywyższenia siebie samego, próbowanie przedstawienie samego siebie jako ''elity'' ( po co w ogóle, kompleksy? dowartościować się trzeba, bo szkole średniawka, na studiach średniawka i najniższa krajowa, więc w necie lans?), że paru nas potrafi zwyciężać i zdobywać trofea,a wy drobne robaczki idźcie pograć coś w innego, bo to dla was jest zbyt trudne, że trzeba poświęcić x czasu...gówno prawda.
wielu z piszących tutaj to wieloletni gracze i wiedzą na co w tej grze zwrócić uwagę, co ustawić i przesunąć tak, żeby klub dobrze funkcjonował i ustawienia gry zespołu miały sens i ład. w tej wersji jest się ograniczonym w możliwościach gry zespołu i jak się poświęci parę godzin gry na dopasowanie zespołu do wymogów silnika to będzie można wygrywać, ale czy takie aspekty gry świadczą o wyższym poziomie trudności gry? gówno prawda, to jest brak dopracowania i wypuszczono bubel na rynek, bo hajs musi się zgadzać. część graczy nie chce się dopasowywać do wymogów gry, bo chcą grać po swojemu i wyniki zespołu nie są tu problemem, tylko idiotyzm aktualnej wersji.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 17.01.2014 o godz. 14:26
Najnowsze posty