2,17 GHz , 1,5 GB RAM , GeForce 6600 125 MB , 160 Gb WD , Zasilacz Chieftec 500 , Płyta MSI , a mój FM 2011 chodzi dość słabo i wydajność gry jest na 1,5 Gwiazdki a dodam że jestem Informatykiem i optymalizowałem komputer jak optymalnie się da ale i tak to nic nie da z racji że mam słabiutki już sprzęt.Problem leży najwidoczniej w Tw hardwarze zresztą sprawdź czy inne edycję FM chodzą dobrze czy nie ? Sprawdź czy nie masz "syfu" na PC itp. i nie piszę tego by się wymądrzać tylko staram Ci się jakoś pomóc poza tym 2 Gb RAM to wydaje mi się taki minimalny standard jak na dzisiejsze czasy a i procesor typu Intel mnie nie przekonuję iż AMD procesory są idealny odnośnie gier - tak ponoć słyszałem i nigdy nie używałem Intela.Jaki masz system operacyjny ? Przypuszczam że któryś z tych nowszych typu "7" !? nie wiem czy wiecie ale wyłącznie połączenia sieciowego tez w jakimś stopniu stabilizuję grę - nie muli , zresztą proszę sobie na czas powyłączać połączenie sieciowe to sobie zobaczycie.Postaraj się precyzyjnie opisać co robisz gdy grę uruchamiasz bo działanie gry może być uwzględnione aplikacjami w tle typu - GG , Winamp itd.
Najnowsze posty