sanki88, nie grałem w "14" ale nie przekonasz mnie do tego że FM to dobra gra. Na pewno będę jednak chciał kupić "15" bo to będzie najnowsza odsłona. Co tam z ostatnim rokiem studiów, czasem trzeba sobie odpocząć powkurzać się, poekscytować.
Jednak błędy jakie zdarzają się w każdym FM są przeje*&^e. Piłkarze wybiegają 5 metrów z piłką żeby zakończyć na aucie(nie, nie na samochodzie
)
Brak odpowiedniego krycia, przecież nie zawsze piłkarze w rzeczywistości grają jak każe trener ale chyba mają swój rozum i wiedzą jak kryć. Wyniki 1:0 po milionach strzałów(akurat na to jest dobra teoria i ktoś już to pisał-nie liczy się liczba tylko efektywność). Przegrywanie w ostatnich minutach to z kolei przykład z dzisiaj z Liverpoolu. Niewygrane mecze w ostatnich kolejkach, proszę bardzo Roma/Atletico/Barca/Real to najbliższe jakie przychodzą mi do głowy. Spadkowicz wygrywa z kimś z góry(Widzew) itd itp.
Ale nie o to chodzi. Chodzi o to że kilku (tutaj) graczy ma takie sytuacje, że się wyświetla zły wynik, nie są poprawnie zaliczane bramki z karnych, spalone z czapy itd. Tego nie powinno być.
Mnie zawsze zastanawia dlaczego piłkarze zawsze z taką samą mocą podają piłkę skoro każdy ma inne zdolności podanie. Dlaczego kiwają się tyłem do rywala wracając w stronę swojego bramkarza a potem jeszcze tracą balik.
Dlaczego raz potrafię nie przegrać 7 meczów pod rząd a potem to samo z nie wygraniem. Prawo serii? Dlaczego jak zawodnik jest "niespokojny" daje mu "uspokój się" to się na mnie oburza? Co dają rozmowy na konferencji poza nic nie znaczącym klikaniem? No czasami wpływa to na piłkarza jak się coś powie dobrego/złego. co daje rozmowa z piłkarzem oprócz tego, że jak opieprzę go za ostatni mecz albo pochwalę to rośnie mu morale.
A koles który miał rozwód przez grę to nawet tu na forum chyba był
ładnie stuknięci są niektórzy fanatycy efema
edit: a to że pisałem że gra jest git lub nie to przez to że wszystko się układało jak miało i nie miałem tych dziwnych bugów jak większość. Może przez to że mam słabych wykonawców teraz inaczaj patrzęna grę. Na pewno trudniej jest w "13" niż w "11"
edit, jak ktoś mógłby scalić oba posty w jeden byłoby miło bo to nie moja wina
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.05.2014 o godz. 23:27
Najnowsze posty