[quote="armbi"][quote="Makaronczterojajeczny"][quote="romantico"]Jak widzę co się dzieje na oficjalnym forum SI to aż ręce opadają - dwa dni i od wypuszczenia bety a tak wiele zgłoszonych błędów - silnik taktyczny leży i kwiczy, interfejs leży i kwiczy, transfery jeszcze nie leża ale kwiczą. Kontuzje, zbyt dużo goli, zbyt dużo bezsensownych wykopów, gra obrony...panowie zachęcam do przeczytania. Dwa tygodnie przed premiera a oni wypuszczają tak zbugowana grę. Jednym słowem większość graczy znów dała się nabrać na chwyty Milesa. Przez rok panowie z SI nie popracowali a znów gra będzie biła rekordy popularności.[/quote]
I tak ma być. Oni są genialni. To jest biznes.Ale ode mnie ani złotówki. Niech pan Miles i wszyscy z tym syfem w zielono-wyspiarskim kraju spadają na szczaw i mirabelki.[/quote]
Dlatego piszę od wielu lat - dlaczego do qrwy nędzy nie wypuszczą bety na miesiąc przed premierą? Nie ma lepszych beta-testerów niż zwykli gracze, którzy tę grę kochają, a nie najemnicy-programiści, którym sie za to płaci!
Podejrzewam, że jak co roku FM będzie grywalny w lutym, po 6 łatach[/quote]
Ta gra nie jest jeszcze najlepsza. Ale my tfórcy najwiekszego syfema drugiej dekady XXI wieku obiecujemy, że 2016 będzie najlepszy na świecie i tylko 2017 będzie od niego lepszy. Tak w ogóle to od paru lat każda następna wersja jest najlepsza, a wy i tak mimo tego,że to kłamstwo w każdego roku dajecie się nam dymać.
No więc panie tfórco SYFEMA. Po dymaniu mnie tyle lat z rzędu informuję, że ja w tym roku pana dymam.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.10.2014 o godz. 23:15
Najnowsze posty