Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.10.2014 22:50    #141
Zawsze podziwiałem takie wpisy....być może kilka godzin grania a już obwołanie grą roku bo nie było crasha :-)
Nie mam bety ale czytam duzo na temat nowego dziecka SI i tak różwo to nie jest - crash być może Ci sie nie pojawił bo nie wszedłeś tam gdzie on występuje. To tak jak z bolącym gardłem. Jak będziesz dotykał pięty to nie będzie Cie mocniej bolało gardło :-), chyba, że jesteś kosmitą :-)

Duster96 Partyzant

0
25.10.2014 22:52    #142
Jeżeli ktoś nie ma bety, bo żal było mu wydawać kasę w ciemno to zapraszam na krótkie materiały u mnie, w których odpowiem na każde pytanie. Seria jest zrobiona właśnie po to, żeby ktoś głupio 120zł nie stracił.

KLIKNIJ I ZADAJ PYTANIE NA TEMAT FM2015

romantico Partyzant

0
25.10.2014 23:01    #143
[quote="Duster96"]Jeżeli ktoś nie ma bety, bo żal było mu wydawać kasę w ciemno to zapraszam na krótkie materiały u mnie, w których odpowiem na każde pytanie. Seria jest zrobiona właśnie po to, żeby ktoś głupio 120zł nie stracił.

KLIKNIJ I ZADAJ PYTANIE NA TEMAT FM2015[/quote]

Sorry, ale jeżeli chciałeś być ekspertem to słabo Ci to wyszło w tym filmiku. Nawet nie wiesz czemu masz wersję 15.0.2. Zamiast stwierdzać co jest nowego/starego w wersjach poprzednich to się gubisz. Grałeś kiedykolwiek w FM'a - bo zaczynam wątpić To ja nie mam bety a wiem więcej od Ciebie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.10.2014 o godz. 23:03

Duster96 Partyzant

0
25.10.2014 23:07    #144
Nigdzie nie napisałem, że jestem ekspertem. Mogłem coś pominąć, mogłem czegoś nie dopowiedzieć, przecież to normalne. W serii tych materiałów będę pokazywał głównie rzeczy, które chcą zobaczyć zainteresowani ludzie.

Trochę spokojniej kolego :)

fanki82 Partyzant

0
25.10.2014 23:09    #145
chłopie to jest moja ocena i mój plus że nie mam crusha,bo w poprzednich wersjach miałem ciągle. Boli Cie to to napisz do tiny

Makaronczterojaj... Partyzant

0
25.10.2014 23:13    #146
[quote="armbi"][quote="Makaronczterojajeczny"][quote="romantico"]Jak widzę co się dzieje na oficjalnym forum SI to aż ręce opadają - dwa dni i od wypuszczenia bety a tak wiele zgłoszonych błędów - silnik taktyczny leży i kwiczy, interfejs leży i kwiczy, transfery jeszcze nie leża ale kwiczą. Kontuzje, zbyt dużo goli, zbyt dużo bezsensownych wykopów, gra obrony...panowie zachęcam do przeczytania. Dwa tygodnie przed premiera a oni wypuszczają tak zbugowana grę. Jednym słowem większość graczy znów dała się nabrać na chwyty Milesa. Przez rok panowie z SI nie popracowali a znów gra będzie biła rekordy popularności.[/quote]

I tak ma być. Oni są genialni. To jest biznes.Ale ode mnie ani złotówki. Niech pan Miles i wszyscy z tym syfem w zielono-wyspiarskim kraju spadają na szczaw i mirabelki.[/quote]

Dlatego piszę od wielu lat - dlaczego do qrwy nędzy nie wypuszczą bety na miesiąc przed premierą? Nie ma lepszych beta-testerów niż zwykli gracze, którzy tę grę kochają, a nie najemnicy-programiści, którym sie za to płaci!

Podejrzewam, że jak co roku FM będzie grywalny w lutym, po 6 łatach[/quote]

Ta gra nie jest jeszcze najlepsza. Ale my tfórcy najwiekszego syfema drugiej dekady XXI wieku obiecujemy, że 2016 będzie najlepszy na świecie i tylko 2017 będzie od niego lepszy. Tak w ogóle to od paru lat każda następna wersja jest najlepsza, a wy i tak mimo tego,że to kłamstwo w każdego roku dajecie się nam dymać.
No więc panie tfórco SYFEMA. Po dymaniu mnie tyle lat z rzędu informuję, że ja w tym roku pana dymam.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.10.2014 o godz. 23:15

Snakor Partyzant

0
25.10.2014 23:42    #147
niestety, brak poważnej konkurencji ze strony EA i ogólnoświatowa akceptacja tandety w dzisiejszych czasach sprawiają, że seria FM jeszcze długo będzie sprzedawała się wyśmienicie. to bardzo smutne w sumie ale na szczęście ja do tej piramidalnej głupoty nie przykładam ani złotówki :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.10.2014 o godz. 23:43

romantico Partyzant

0
25.10.2014 23:58    #148
[quote="Duster96"]Nigdzie nie napisałem, że jestem ekspertem. Mogłem coś pominąć, mogłem czegoś nie dopowiedzieć, przecież to normalne. W serii tych materiałów będę pokazywał głównie rzeczy, które chcą zobaczyć zainteresowani ludzie.

Trochę spokojniej kolego :)[/quote]

Jestem bardzo spokojny - wychodzę z założenia, że jak porywamy się na przedstawianie czegoś szerszej widowni to powinniśmy być do tego przygotowani. Uważnie obejrzałem Twój filmik - widać chęci, ale chęci to za mało, gdy pokazujesz coś i porównujesz do poprzedniej/poprzednich wersji, a miotasz się w rzeczach, które są podstawą. Sorry, " nie jest normalne" robienie czegoś niedopracowanego lub niedoprecyzowanego, gdyż takim czymś wprowadzasz ludzi w błąd. Rób filmiki - tylko bierz pod uwagę, że zamiast pochwal może Cie spotkać krytyka.

romantico Partyzant

0
26.10.2014 00:00    #149
[quote="fanki82"]chłopie to jest moja ocena i mój plus że nie mam crusha,bo w poprzednich wersjach miałem ciągle. Boli Cie to to napisz do tiny[/quote]

Zastanawiam się co powiesz jak takiego crasha złapiesz.........( oby nie, bo Tina będzie mocno zajęta odpisywaniem mi )

revoolution Partyzant

0
26.10.2014 01:23    #150
Ktoś oprócz mnie ma wrażenie, że ekran taktyczny to jeden wielki syf ?

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution