[quote="Gietz"][quote="romantico"] Jestem ciekawy kwestii Polish Ekstraklasa ...pewnie tez tego nie ruszyli jak bylo ustawienie terminarza po podziale punktow.[/quote]
Terminarz jest poprawny, tylko że jest poprawny na ten sezon: w zeszłym roku zasady były inne.
[quote="student137"]4.nierealistyczne transfery, Kuszczak do mojej Jagi poszedł od razu i to za 2tys Euto tygodniowo.
co do transferów to zapomnaiłem ze Gallas chce grać w jadze, i to za jedyne 3,6k tyg. takich perełek jest mnóstwo.[/quote]
Masz jakieś inne przykłady?
[quote="romantico"]Jak lataja juz bete dzien po wydaniu premiery to widac jak SI przylozylo sie w tym roku do FMa - bedzie shit az milo. Pozdrawiam testerow za 100 -130 zlotych[/quote]
Po tak głupim komentarzu brakuje słów, ale spróbuję. W tak szerokich testach wychodzą rzeczy na które SI nie trafiło wcześniej. Po przejściu na Steama mogą błyskawicznie załatać grę, likwidując dany błąd, bez żadnego utrudnienia dla graczy (zwykle te poprawki nie wymagają nowej gry). Czy Twoim zdaniem powinni tego nie robić, bo przecież minął jeden dzień, czy poprawić, żeby zwiększyć komfort gry? Nie rozumiem tego zarzutu.
PS. Przeczytałem pozostałe Twoje posty i to taki sam bełkot.
[quote="revoolution"]
8. Umiejętności - wiadomo zostaną skorygowane wielokrotnie
[/quote]
Grasz w I Lidze - jakieś konkrety? Będę mógł się odnieść.
[quote="ndz"]Swoją drogą według silnika gry istnieją tylko taktyki: 4-3-3, 4-1-4-1, 4-4-2, 4-4-1-1, 4-2-3-1. Patrzyłem na taktyki zespołów z Anglii, Niemiec i Hiszpanii, Włoch. Dosłownie kilka zespołów grało innymi ustawieniami, najwięcej oczywiście we Włoszech.
Nie spotkałem się na przykład nigdzie z taktyką popularną na mundialu 3-4-1-2. Liczyłem że w tej odsłonie będzie trochę bardziej postawiony nacisk na taktykę i odpowiednie ustawienie zespołu, ale znów każdy praktycznie gra tak samo.[/quote]
Nie mogę odnieść się do Włoch, ale w Polsce stosowane są różne ustawienia, w tym te z trójką obrońców. Zauważ też że 5 które wymieniłeś to naprawdę (w swoich wariacjach) prawie wszystkie używane na świecie.
[quote="robal15"]btw, największego talentu na świecie nie ma w grze. Gra w reprezentacji Norwegii, a w grze go nie ma... TOTALNE DNO.[/quote]
Nie ma i nie będzie w tej wersji, bo jest to niezgodne z prawem. Nie możemy dodawać młodocianych, młodszych niż 16 lat w momencie rozpoczęcia gry zawodników do bazy ze względów prawnych.[/quote]
Gietz jeżeli moje wypowiedzi przyrównujesz do bełkotu, to Twoje odpowiedzi, to już dewiacja. Jak kuźwa można nie zauważyć błędów, które zostały połatane zaraz po wydaniu bety. Wychodzi na to, że po raz kolejny wydają coś czego nikt nie sprawdza w takim stopniu by tych błędów było jak najmniej. Taaaa...zaraz ktoś powie - "przecież to beta". Tylko, że ta beta jest dwa tygodnie przez premierą a błędy są powtarzające się od lat.
Najnowsze posty