[quote="romantico"]Ad. 1 SI powinno wydać produkt jak najbardziej finalny, gdyż do premiery jest dwa tygodnie a nie trzy miesiące[/quote]
I jest jak najbardziej finalny. Błędy są i są na bieżąco poprawiane. Tak to działa i ja innej drogi nie widzę.
[quote="romantico"]Lenistwo SI widać gołym okiem : grafika na poziomie lat 2000 - 2002[/quote]
Obawiam się że o wiele lepsza nie będzie. To nie FIFA. Dodatkowo jestem pewien że przejście na lepszą grafikę spotkało by się z reakcją podobnych tobie na zasadzie "lenie grzebiom w grafice a transfery leżą!!!Oneoneone".
[quote="romantico"]błędy w zasadach ligowych ( Turcja, Liga Europy, i inne), gdzie zasad nie zmieniano od dawien dawna[/quote]
Spojrzałem na forum i do Ligi Europy zgłoszono 3 błędy, z czego tylko jeden prawdziwy (można trafić na zespół ze swojego państwa w eliminacjach). W Turcji nie widzę żadnego błędu który jest od dawien dawna. Dalej słabo jak na dowód tego potężnego lenistwa.
[quote="romantico"]żądania graczy przy podpisywaniu nowych kontraktów ( problem z FM14).[/quote]
Nie spotkałem się z nim. Żądania są wysokie gdy zawodnik ma ponad rok do końca kontraktu, potem spadają.
Żeby nie był gołosłownym, przykłady z Jagiellonii:
Pazdan ma 35k miesięcznie, zgadza się na 40+klauzule.
Grzyb ma prawie 17k, zgadza się od ręki na 18 bez klauzul.
Jasiński ma 9.5, zgadza się na przedłużenie na tych samych warunkach bez problemu.
[quote="romantico"]Kwestie kontuzji i zachowań zawodników pozostawiam bez komentarza.[/quote]
A ja bym chętnie posłuchał Twojego komentarza.
Ja pracuję dla SI, widzę cały proces, sam w nim uczestniczę opracowując polską bazę danych i dlatego nie zgodzę się z takim stawianiem sprawy i zarzutem o lenistwo. Włożyłem potężną ilość pracy w to żeby gra w Polsce była tak bliska rzeczywistości jak to możliwe i jestem zadowolony z rezultatów.
Najnowsze posty