[quote="romantico"][quote="Gietz"][quote="romantico"]Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.
I prosze nie irytuj się tak na mnie. po prostu nie jestem masochosta i nie lubie być oszukiwany.[/quote]
Chyba się przeliczysz - nie ma zwyczaju wysyłania gry do każdego internetowego trolla który się jej domaga.
Myślę że rozmowa z tobą i Marakonemczterojajecznym się wyczerpała. Przedstawiliście swoje racje, ja swoje i chyba do przodu się nie posuniemy. Ja też nie jestem masochistą i nie czepię przyjemności z czytania waszych źle adresowanych wrzut.
@Tylko_STILON - nie odpisałeś o jakich zawodników chodziło, więc spróbowałem ściągnąć każdego zawodnika z Rakowa Częstochowa grając tym razem Śląskiem. W pierwszym okienku maksymalna cena jaką na początku dyktował Raków dotyczyła Brzęczka i było to 600 000 zł (2/3 płatne od razu, 1/3 w ratach + sparing), bez problemu zbite do 350 000 zł. Graczy spoza wieku młodzieżowca można było sprowadzić za 20 - 30 tysięcy złotych.[/quote]
Drogi Gietz, jezeli nazywanie mnie Trollem spowoduje wzrost Twojego poczucia wartosci to prosze Cie bardzo. Niestety nie mam dostepu do bety, lecz z nierciepliwoscia oczekuje dema by dyskusja na tym forum nie przybrala trollowego wymiaru, gdyz widocznie przedstawiona przeze mnie prosba nie zyskala Twego uznania. Smutne jest to, ze wiele razy czytam "zgloszone","zglosilem" itp, co swiadczy o tym, ze gra jest niedopracowana w wielu aspektach - nawet w Twojej dzialce, ktora sie zajmujesz i obawiam sie, ze polityka SI ktora po czesci reperezentujesz do tego sie ogranicza, do przyjmowania zgloszen, co po czesci zostalo juz przetestowane po finalnej jak sie okazalo latce do FM14. Mam nadzieje, ze demo wyjdzie dosyc szybko, gdyz chcialbym z Toba jeszcze podyskutowac, lecz na bardziej merytorycznym podlozu.[/quote]
tak chamskiego sepienia gry w zyciu nie widzialem, ile ty masz lat kolego ?! jeszcze te twoje (i kolegi makaron...) ironiczne wpisy o tym, ze ludzie grac nie potrafia itd. sa na bardzo niskim poziomie inteligencji... a trolle to bardzo trafne okreslenie na was, brawo
Gietz
Najnowsze posty