Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

romeinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.10.2014 07:46    #351
Czy wy też tak macie? Bardzo mnie to irytuje, że nie widać dokładnie ile chce pensji zawodnik...
Co z tym można zrobić? Na skórce tradycyjnej tak jest, ściągnąłem jakąś inną i jest to samo...
link: http://www.fotos(...)cf2.html

Makaronczterojaj... Partyzant

0
29.10.2014 08:40    #352
[quote="kell1987"]Normalnie jestem w szoku...wywalili mnie z pracy...ale od poczatku cel na ten sezon to srodek tabeli...no to na piec kolejek mam 3 zwyciestwa i dwie porazki i piata lokate, ostatnie dwa mecze wygrane. Jeden 6:2, a drugi 3:1, a zwolniono mnie bo nie podobało się zarządowi, że stawiam na zawodnika którego oni nie chcą...z takiego powodu jeszcze nie wyleciałem...a i najlepsze jest to, ze przed zwolnieniem maialem pozycje stabilna na 54% :D[/quote]

Myślę, ze to w celu urealnienia rozgrywki. Bo ta gra jest najbardziej realistyczna i odwzorowuje rzeczywistość. Ale tylko wtedy gdy sie z nią zgadzamy.Gdy się z nią nie zgadzmy, wtedy jest TYLKO grą. Ale jak myślę to powód jest prozaiczny. Źle ustawiłeś taktykę i nie umiesz grać. No dwa powody,ale w sumie jeden.

veles88 Partyzant

0
29.10.2014 09:20    #353
Moje dwa ostatnie mecze trochę dużo bramek.
http://i.imgur.com/BBNb9Kt.png
http://i.imgur.com/ell4aRy.png

romantico Partyzant

0
29.10.2014 10:46    #354
[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="kell1987"]Normalnie jestem w szoku...wywalili mnie z pracy...ale od poczatku cel na ten sezon to srodek tabeli...no to na piec kolejek mam 3 zwyciestwa i dwie porazki i piata lokate, ostatnie dwa mecze wygrane. Jeden 6:2, a drugi 3:1, a zwolniono mnie bo nie podobało się zarządowi, że stawiam na zawodnika którego oni nie chcą...z takiego powodu jeszcze nie wyleciałem...a i najlepsze jest to, ze przed zwolnieniem maialem pozycje stabilna na 54% :D[/quote]

Myślę, ze to w celu urealnienia rozgrywki. Bo ta gra jest najbardziej realistyczna i odwzorowuje rzeczywistość. Ale tylko wtedy gdy sie z nią zgadzamy.Gdy się z nią nie zgadzmy, wtedy jest TYLKO grą. Ale jak myślę to powód jest prozaiczny. Źle ustawiłeś taktykę i nie umiesz grać. No dwa powody,ale w sumie jeden.[/quote]

Widzę, że zaczął się nie koncert życzeń tylko koncert błędów.
Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.
I prosze nie irytuj się tak na mnie. po prostu nie jestem masochosta i nie lubie być oszukiwany.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.10.2014 o godz. 10:48

Makaronczterojaj... Partyzant

0
29.10.2014 10:54    #355
[quote="veles88"]Moje dwa ostatnie mecze trochę dużo bramek.
http://i.imgur.com/BBNb9Kt.png
http://i.imgur.com/ell4aRy.png[/quote]

Ostatnio 11:9 zanotowano w13 lidze Malediwów,więc realizm gry jest zachowany. Proszę pamiętać ile Brazylia przegrała z Niemcami i albo też Rumunia z Jugosławią . Jest to jak najbardziej realne i nie ma się czemu dziwić. Pan pracownik ze stadem wytłumaczą to kompleksowo. Nie umiesz grać człowieku Pijemy . To proste jest.

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 29.10.2014 o godz. 10:57

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
0
29.10.2014 11:46    #356
[quote="romantico"]Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.
I prosze nie irytuj się tak na mnie. po prostu nie jestem masochosta i nie lubie być oszukiwany.[/quote]
Chyba się przeliczysz - nie ma zwyczaju wysyłania gry do każdego internetowego trolla który się jej domaga.
Myślę że rozmowa z tobą i Marakonemczterojajecznym się wyczerpała. Przedstawiliście swoje racje, ja swoje i chyba do przodu się nie posuniemy. Ja też nie jestem masochistą i nie czepię przyjemności z czytania waszych źle adresowanych wrzut.

@Tylko_STILON - nie odpisałeś o jakich zawodników chodziło, więc spróbowałem ściągnąć każdego zawodnika z Rakowa Częstochowa grając tym razem Śląskiem. W pierwszym okienku maksymalna cena jaką na początku dyktował Raków dotyczyła Brzęczka i było to 600 000 zł (2/3 płatne od razu, 1/3 w ratach + sparing), bez problemu zbite do 350 000 zł. Graczy spoza wieku młodzieżowca można było sprowadzić za 20 - 30 tysięcy złotych.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
0
29.10.2014 11:58    #357
@ robal15

[quote="Gietz"][quote="robal15"]@Gietz, dlaczego nie mogę zobaczyć raportu innego trenera? W 14ce można było sobie wybrać. W ten sposób gra zmusza nas, aby asystent miał atrybuty scouta...
http://gyazo(...)4b523dc6

To jest bug, czy to jest zamierzone? [/quote]
Nie wiem, dopytam.[/quote]

Zostało to już poprawione, można wybrać opinię każdego członka sztabu pracującego z I drużyną.
Dzięki za zgłoszenie.

romantico Partyzant

0
29.10.2014 12:57    #358
[quote="Gietz"][quote="romantico"]Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.
I prosze nie irytuj się tak na mnie. po prostu nie jestem masochosta i nie lubie być oszukiwany.[/quote]
Chyba się przeliczysz - nie ma zwyczaju wysyłania gry do każdego internetowego trolla który się jej domaga.
Myślę że rozmowa z tobą i Marakonemczterojajecznym się wyczerpała. Przedstawiliście swoje racje, ja swoje i chyba do przodu się nie posuniemy. Ja też nie jestem masochistą i nie czepię przyjemności z czytania waszych źle adresowanych wrzut.

@Tylko_STILON - nie odpisałeś o jakich zawodników chodziło, więc spróbowałem ściągnąć każdego zawodnika z Rakowa Częstochowa grając tym razem Śląskiem. W pierwszym okienku maksymalna cena jaką na początku dyktował Raków dotyczyła Brzęczka i było to 600 000 zł (2/3 płatne od razu, 1/3 w ratach + sparing), bez problemu zbite do 350 000 zł. Graczy spoza wieku młodzieżowca można było sprowadzić za 20 - 30 tysięcy złotych.[/quote]

Drogi Gietz, jezeli nazywanie mnie Trollem spowoduje wzrost Twojego poczucia wartosci to prosze Cie bardzo. Niestety nie mam dostepu do bety, lecz z nierciepliwoscia oczekuje dema by dyskusja na tym forum nie przybrala trollowego wymiaru, gdyz widocznie przedstawiona przeze mnie prosba nie zyskala Twego uznania. Smutne jest to, ze wiele razy czytam "zgloszone","zglosilem" itp, co swiadczy o tym, ze gra jest niedopracowana w wielu aspektach - nawet w Twojej dzialce, ktora sie zajmujesz i obawiam sie, ze polityka SI ktora po czesci reperezentujesz do tego sie ogranicza, do przyjmowania zgloszen, co po czesci zostalo juz przetestowane po finalnej jak sie okazalo latce do FM14. Mam nadzieje, ze demo wyjdzie dosyc szybko, gdyz chcialbym z Toba jeszcze podyskutowac, lecz na bardziej merytorycznym podlozu.

Cajmer Partyzant

0
29.10.2014 13:30    #359
[quote="romantico"][quote="Gietz"][quote="romantico"]Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.

@Tylko_STILON - nie odpisałeś o jakich zawodników chodziło, więc spróbowałem ściągnąć każdego zawodnika z Rakowa Częstochowa grając tym razem Śląskiem. W pierwszym okienku maksymalna cena jaką na początku dyktował Raków dotyczyła Brzęczka i było to 600 000 zł (2/3 płatne od razu, 1/3 w ratach + sparing), bez problemu zbite do 350 000 zł. Graczy spoza wieku młodzieżowca można było sprowadzić za 20 - 30 tysięcy złotych.[/quote]

Drogi Gietz, jezeli nazywanie mnie Trollem spowoduje wzrost Twojego poczucia wartosci to prosze Cie bardzo. Niestety nie mam dostepu do bety, lecz z nierciepliwoscia oczekuje dema by dyskusja na tym forum nie przybrala trollowego wymiaru, gdyz widocznie przedstawiona przeze mnie prosba nie zyskala Twego uznania. Smutne jest to, ze wiele razy czytam "zgloszone","zglosilem" itp, co swiadczy o tym, ze gra jest niedopracowana w wielu aspektach - nawet w Twojej dzialce, ktora sie zajmujesz i obawiam sie, ze polityka SI ktora po czesci reperezentujesz do tego sie ogranicza, do przyjmowania zgloszen, co po czesci zostalo juz przetestowane po finalnej jak sie okazalo latce do FM14. Mam nadzieje, ze demo wyjdzie dosyc szybko, gdyz chcialbym z Toba jeszcze podyskutowac, lecz na bardziej merytorycznym podlozu.[/quote]
tak chamskiego sepienia gry w zyciu nie widzialem, ile ty masz lat kolego ?! jeszcze te twoje (i kolegi makaron...) ironiczne wpisy o tym, ze ludzie grac nie potrafia itd. sa na bardzo niskim poziomie inteligencji... a trolle to bardzo trafne okreslenie na was, brawo Gietz :)

Bodzi1 Partyzant

0
29.10.2014 13:37    #360
Mam uprzejmą prośbę o trzymanie się tematu owego wątku. Nie posiadam bety i chciałem poczytać wrażenia ludzi którzy już grają, niestety większość postów jest nie na temat.
Pozdrawiam

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.