witam!ostatnio zauwazyłem pewien dziwny przypadek dotyczacy FM06,chodzi o to ze po raz drugi mi zniknoł zawodnik nie wiadomo gdzie?amba fatima zaczynałem gre od prowadzenia Lecha Poznań robiłem transfery przed sezonem kupiłem miedzy innymi Dariusza Dudke z Amici ale niestety nie mialem go w składzie...nigdzie tak jakby przepadł gdzies nigdzie go nie było..ani w kadrze ani w rezerwach,ani w U-18,wpisałem w wyszukiwarke nazwisko zawodnika..no był normalnie niby ze jest u mnie w Lechu...i w transferach tez mialem zapisane ze go kupiłem...teraz obecnie prowadze Górnik Łęczna mam 2010 rok. i znowu amba po negocjacjach wkońcu udalo mi sie podpisać przedłuzyć transfer z Grzegorzem Kmiecikiem na 3 lata do 2014r. (zawodnik ten w zeszłym sezonie został królem strzelcow 1.Ligi w Górniku Łeczna którego prowadziłem i prowadze) no znowu ten sam problem od razu po podpisaniu nowego kontraktu nagle mi znika Kaliciak... i tak samo jak z Dudka ten sam przypadek nigdzie go nie ma,a jak wpisuje w wyszukiwarke to jest normalnie Kaliciak w Gorniku Łęczna...ale niestety ja go nie mam...troche to dziwne.mial ktoś z was taki przypadek..?ps.to było wczoraj.a dzsiaj wszedłem i z ciekawosci wpisalem w wyszukiwarke Kaliciak i dzisaj juz go nawet nie ma nigdzie nawet w wyszukiwarce..przepadł troche bez sensu...tyle staran o kontrakt króla strzelcow poprzedniego sezonu.wkoncu podpisuje z nim konrakt na 3 lata a on znika nie wiadomo gdzie az mi sie grac odechciało .
Najnowsze posty