zniknięcie zawodnika!:/

Knopi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.09.2006, 12:54    Pytanie
witam!ostatnio zauwazyłem pewien dziwny przypadek dotyczacy FM06,chodzi o to ze po raz drugi mi zniknoł zawodnik nie wiadomo gdzie?amba fatima zaczynałem gre od prowadzenia Lecha Poznań robiłem transfery przed sezonem kupiłem miedzy innymi Dariusza Dudke z Amici ale niestety nie mialem go w składzie...nigdzie tak jakby przepadł gdzies nigdzie go nie było..ani w kadrze ani w rezerwach,ani w U-18,wpisałem w wyszukiwarke nazwisko zawodnika..no był normalnie niby ze jest u mnie w Lechu...i w transferach tez mialem zapisane ze go kupiłem...teraz obecnie prowadze Górnik Łęczna mam 2010 rok. i znowu amba po negocjacjach wkońcu udalo mi sie podpisać przedłuzyć transfer z Grzegorzem Kmiecikiem na 3 lata do 2014r. (zawodnik ten w zeszłym sezonie został królem strzelcow 1.Ligi w Górniku Łeczna którego prowadziłem i prowadze) no znowu ten sam problem od razu po podpisaniu nowego kontraktu nagle mi znika Kaliciak... i tak samo jak z Dudka ten sam przypadek nigdzie go nie ma,a jak wpisuje w wyszukiwarke to jest normalnie Kaliciak w Gorniku Łęczna...ale niestety ja go nie mam...troche to dziwne.mial ktoś z was taki przypadek..?ps.to było wczoraj.a dzsiaj wszedłem i z ciekawosci wpisalem w wyszukiwarke Kaliciak i dzisaj juz go nawet nie ma nigdzie nawet w wyszukiwarce..przepadł troche bez sensu...tyle staran o kontrakt króla strzelcow poprzedniego sezonu.wkoncu podpisuje z nim konrakt na 3 lata a on znika nie wiadomo gdzie az mi sie grac odechciało .

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.09.2006 13:19    #1
chm dziwne ci powiadam zaprawde dziwne poszukai jeszcze raz dobże a może sie bawiłeś edytorem i som jakieś błędy?ja tak niemiałem nigdy

Knopi Partyzant

0
25.09.2006 13:47    #2
żadnym edytorem sie nie bawiłem:/ nie bede szukał...bo jest tak jak opisałem.drugi raz mi sie tak zdarzyło:/

Knopi Partyzant

0
25.09.2006 14:26    #3
sorry pomyliłem nazwiska.. chodzilo o Kmiecika..a nie Kaliciaka..ale był taki piłkarz tez kiedys Grzegorz Kaliciak i mi sie pomyliło...a teraz wpisalem Kmiecik znowu i jest w wyszukiwarce....tylko ze w składzie go nigdzie nie mam tak jak pisałem...a w wyszukiwarce jest ze jest u mnie...dziwne to wszystko:/

Fistasheq Partyzant

0
25.09.2006 14:29    #4
Może masz zaznaczone jakieś filtry? =p

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
25.09.2006 14:34    #5
Ponoc czasem pomaga na to podpisanie nowego kontraktu (wiem, ze dopiero co to zrobiles w przypadku Kmiecika, ale warto sprobowac jeszcze raz), choc znam ta sytuacje tylko z opowiesci, sam nigdy sie z nia nie spotkalem.

Knopi Partyzant

0
25.09.2006 14:41    #6
jakie filtry? nic nie grzebałem w filtrach.ok.jakubkwa spróbuje Twojej rady spróbuje jeeszcze raz podpisac konrakt z Kmiecikiem moze pomoze..oby..

Knopi Partyzant

0
25.09.2006 15:03    #7
to jednak nic nie daje podpisanie nowego kontraktu..zlozylem propozycje.do 2013 tak jak z nim podpisalem kontrakt tzn.przedłużylem..ale pisze mi ze niedawno wlasnie podpisal 3 letni kontrakt i odrzuca nowa propozycje...a mam rok 2010r.i tak nigdzie go nie mam tylko jest w wyszukiwarce...ale ja go nigdzie nie mam w skladach i niemoge go wystawic do meczu...niby jest ze jest u mnie w Łęcznej ale tak naprawde gdzies przepadł nie ma go ehh:/

Ricard01 Partyzant

0
25.09.2006 16:00    #8
ja też miałem taką (lub może podobną) sytuację - przedłużyłem k0ontrakt z graziano pelle z Lecce (oczywiście prowadziłem Lecce) on się spoko zgodził, a tu nagle przyszło wybrać skład na mecz towarzyski a tu amba fatima, nie ma go i . . . znalazłem go w sztabie szkoleniowym! Podpisałem nowy kontrakt i na następny towarzyski już wrócił xD

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.09.2006 16:23    #9
może masz za dużo zawodników w klubie. chyba są jakieś ograniczenia co do ilości kopaczy. ja też tak miałem tylko że w cm
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.