Tu niestety kłania sie moje rozumienie tekstu czytanego. Wstyd. Za małe te literki są. A może poporstu zasugerowałem się wypowiedzami innych.
Tak więc teraz do rzeczy. Tak samo miałem kiedyś w Lidze Niemieckiej. Przypuszczam, że może mieć to związek z dwoma sprawami:
1.Pomysł) Może byc to spowodowane czasem jaki gra dany człowiek w konkretnej lidze. Może ten Rumun gra juz w Rosji 3 lata i nie jest traktowany jako obcokrajowiec (mimo, że nie ma jeszcze obywatelstwa). Gdzieś juz kiedyś w którymś cm/fm-ie tak miałem.
2.Pomysł) Być może jest ta jakaś niedoróbka gry, traktująca niektórych graczy spoza danego kraju jak swoich, mimo braku obywatelstwa. Dzieję się tak tylko na poczetku gry (zaraz po wgraniu). Potem juz taka sytuacje sie nie zdarza. Tez cos takiego doświadczyłem. jakiez było moje zdziwienie gdy sprzedałem jakiegoś nigeryjczyka (cianias jakich mało), żeby zrobić miejsce na nwego gracza a Brazylii. A tu zonk. Nadal mam za wielu obokrajowców. Z ciekawości sprawidziłem sprzeadż inego gracza i juz nie było takich niespodzianek. Nie wiem czemu tak było.
Na a jesli tak masz to tylko sie cieszyć. Nie blokuja Ci miejsca dla innych stranierich.
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty