[quote="romantico"][quote="Makaronczterojajeczny"]9 liga angielska i kabaret. Skuteczność pierwszego strzału 90%.Ta wersja ewidentnie pokazuje, że model o którym kiedys pisałem funkcjonuje. Właściwie to tylko po to kupiłem tę grę,żeby się przekonać. Te gnojki juz nic nie poprawią.Będzie tylko gorzej,ale za to za rok to będzie mistrzostwo świata i,wtedy to dopiero będzie zajebista gra. NAJLEPSZA.Naprawdę GENIUSZE.Po 10 meczach bezładnej kopaniny i skuteczności pierwszego strzału 90% i to w obie strony,odechciewa mi się grać. Teraz mamy cudowne strzały z 16 i kiler rogi. Straciłem tak 80% bramek .[/quote]
Makaron chyba mówisz o tym jak lansowali FM15? Wydadzą na dniach patcha, który jedno naprawi a drugie zepsuje, później patcha poprawiającego patcha, w styczniu patcha, który okazał sie hotfixem do patcha, który zrujnował to co było już zrujnowane :-) a w marcu powiedzą, że już nic nie naprawiają, bo wszystkie błędy naprawią w FM16. By nie było smutno przed FM16 będzie ruletka, dzieci będą się cieszyć ,że znów dostaną update wcześniejszej wersji i tak do FM99 :-)[/quote]
No chyba ten schemat "lansu"już będzie działać non stop. Takie perpetum mobile. Najśmieszniejsze jest to, że żeby to udowodnić trzeba kupic grę.A to jest cel. Sprzedać. Ja mam tego świadomość i kupiłem tę grę z premedytacją.
Najnowsze posty