[quote="myfunnygame"]Ceyvol, możesz uciszyć pana czteroromanticojajecznego?
nie da się przejść przez temat bez ich głupich wpisów. Albo pytanie: jest opcja żeby zablokować wpisy kogoś z forum? Bardzo by sie to przydało.
Moje wrażenia z FM?
Po każdym meczu robię krótką listę tego co mi się spodobało a co nie. Nie saveuje kariery co mecz, odpuściłem sobie to totalnie i co 4 mecze zapisuję minimum.
(-) zmiana zawodników : jak zmienia się dwóch zawodników za dwóch to wszyscy w czwórkę znajdują się razem na boisku(mogli zrobić grafikę klepania się w ręce czy coś; no i zmiane opaski kapitana)
(-) w informacjach cały czas powtarzane na jakiej pozycji gra piłkarz, np. lewoskrzydłowy Messi strzelił bramkę a wysunięty rozgrywający Zidane strzelił hattricka
(-) historia z transferem:
Zaznaczyłem piłkarza jako cel transferowy ale potem samemu złożyłem mu ofertę.
Po kliknięciu spacji pewnego dnia najpierw czytam informację, że nie osiągnięto porozumienia i przycisk "instrukcje", miejsce na kwotę...a 2 wpisy wyżej mam info że zaakceptował propozycje kontraktu
Czyli że mój asystent nie poradził sobie z tym a ja tak
Aha i nie dało się kliknąć w instrukcje - pewnie dlatego, że mi się udało już załatwić sprawę więc klawisz się wciskał ale nic nie reagowało.
(-) po spalonym rywala, kamera najeżdża na ich bramkarza WTF?! Kamera najeżdża na dowolnego z bramkarzy również w momencie wybicia piłki na aut, faulu i nie ważne czy piłka jest dla mnie czy dla przeciwnika. Jeśli jest dla mnie to pokazuje raz mojego a raz przeciwnego bramkarza. Tak samo gdy piłka jest dla oponenta.
(-) pajacyki na ławce rezerwowych(można by było wprowadzić rozpocznij rozgrzewkę żeby ta animacja się włączyła a nie, że od początku sobie tam hasają na ławce
(-) w sparingach miałem 60% asyst po wrzutce z prawego skrzydła... mam tylko lewokrzydłowego na boisku i tam też ustawiam ataki skrzydłem <rotfl>
(+) strzeliłem gola z podania prostopadłego ale niestety zaliczyło spalonego, naprawdę ładna akcja
(+) chorągiewka xD
(+) burgerownia xD
(+) częste obijanie zawodników by wywalczyć róg/aut na plus
(-) częste podania do nikogo które ostatecznie do kogoś jednak docierają heh chyba jednak minus
(+) mocne strzały z wolnego(w końcu trafiłem
)
(-) mówienie do jednej osoby w liczbie mnogiej w rozmowach motywacyjnych przy linii(pewnie w zwykłych motywacyjnych też sie to zdarza)
uwalone gacie pod koniec spotkania, faje ale nie zasłoni mi tych powyższych wad.
(+) Gra szybko przechodzi do kolejnych dni
(???)Czy jeśli będę miał np. 0 kartek w sezonie to dostanę się do europejskich pucharów, będąc klubem z 6 ligi angielskiej? Czy to dotyczy wyższych lig albo jest jakiś przelicznik który o tym decyduje.
W ramach Fair play chyba 3 zespoły z 3 różnych krajów mogą takie wyróżnienie dostać? Dotyczy to ligi czy klubu?
EDIT: naprawdę świetne parady bramkarskie, zachowanie na linii choć czasem bramkarz nie kryje krótkiego słupka przez co pada tamtędy bramka.[/quote]
Ceyvol, czy można nie wpuszczać tu dzieci :> lub blokować ich wpisy ;>
Najnowsze posty