Proszę o bana dla Romantico i Makaron czterojajaeczny gdyż to jedna ta sama osoba, widzę to już od dawna często posty dodawane są po sobie czasem sam sobie odpisuje to widać nawet kiedyś widziałem że minutę później po jednym poście był drugi z drugiego profilu to teraz dla nie poznaki po 20-30 minutach. Hejtuję gre jakby nie miał w życiu ważniejszych rzeczy do robienia, mało tego. Rozumiem konstruktywą krytykę jaką stosują inni forumowicze, ale to to jest takie typowe trollowanie, a szczytem było liczenie że dostanie kod do wersji beta lub alfa, chłopie gimbusem jesteś jakiś to zagraj w szkole tym serialu na TVN. Mam też nadzieję, ze to nie jest osoba z redakcji dla napędzenia ruchu na stronie bo takiego czegoś nie możn wykluczyć. Jak teraz wygląda sprzedaż FM w Polsce i naświecie są jakieś dane na ten temat? Rozumiem ze coś się może nie podobać w grze, ale to tylko gra a jak się nie podoba to można samemu zdobyć licencję i zacząć od B klasy. Tyle klubów potrzebuje trenerów patrz LZS Chrząstawa. Jakby co to mnie również można zbanować bo założyłem konto tylko po to by dowiedzieć się jak ,,działają finanse,, w FM a że ten kolo działa mi na nerwy, ale może nie tylko mi dlatego to napisałem w tym wątku choć nie wiem czy ten post tu pasuje pozdrawiam
PS: Też gram w Pro Cycling Manager
PS: Też gram w Pro Cycling Manager
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.11.2014 o godz. 23:13
Najnowsze posty