[quote="chickenup82"][quote="kell1987"][quote="chickenup82"][quote="kell1987"][quote="Gietz"][quote="lksz15"]Co jakiś czas w wiadomościach FM pojawia się "Skąd się biorą polskie gwiazdy" itp. i teraz np mam, że Polonia Warszawa wyszkoliła najwięcej polskich gwiazd (aż dwie
I mam pytanie odnośnie tych statystyk. Gdzie w klubie można sprawdzić co to za gwiazdy? Bo jedynie pokazuje mi ile ich jest, ale nigdzie nie mogę zobaczyć kto dokładnie do tych gwiazd należy.[/quote]
Na pewno jednym jest Wszołek, drugiego nie jestem pewien - Cezary Wilk? Mogłoby się rzeczywiście wyświetlać, news miałby więcej sensu
[quote="norbikk"]Jak mam uaktualnienie w pliku .fmf to wklejam go do editor data tak? Z tym że nie moge go wybrać w grze podczas edytowania bazy danych nie mam tego do wyboru. Wcześniej się z tym nie spotkałem więc nie wiem trzeba to w inny sposób uruchamiać?[/quote]
Nie do końca ogarniam ten system, ale nie - w folderze editor data ma być plik .dbc. Pobierasz ze Steama narzędzie Resource Archiever 2015 i rozpakowujesz nim plik .fmf. Z tego co wiem to było konieczne żeby pliki mogły funkcjonować w Steamie, ale powinno to być wygodniejsze :/[/quote]
być może ten drugi to Teodorczyk, bo mimo, że nie wychowanek, ale od juniora już grał w Poloni[/quote]
Chyba Mierzejweski Adrian - za 5 mln do Trabzonu z Polonii Poszedł. może on?[/quote]
Mierzejewski to wychowanek bodajże Naki Olsztyn, a w ekstrakalsie debiutował w Wisle Płock, więc na pewno nie on[/quote]
tak, ale wszołek, teodorczyk tez nie...a mówi się ze oni. w grze wychodzi ze stomilu olsztyn ale moze byc on bo sie wypromował w Polonii[/quote]
ja uważam, że Mierzejewski wypromował się w Wiśle Płock, bo regularnie grał w ekstraklasie jak miał chyba 17-18 lat
Najnowsze posty