[quote="kell1987"][quote="youngroscoe"]Podłącze się do dyskusji, gram Lowestoft i również dziwne powroty typu od 3-0 do 3-4 to u mnie normalka, pomijając że praktycznie każda drużyna ma więcej sytuacji niż ja, ja rozumiem że mam słabą kadre ale bez przesady, a i że tak zapytam, jak u was z transferami w niższych ligach? bo u mnie słabizna, nikt nie chce przyjść, zwłaszcza z przodu.. wolą iść ligę niżej niż do mnie.[/quote]
do mnie może i czasem ktoś chce, ale żada takich pieniędzy, że od razu pół budżetu na jednego gracza, a nie o to chodzi
Ogólnie mnóstwo testuje zawodników no i coś tam zawsze się uda znaleźć od moich obecnych graczy
[/quote]
Też tak robię + wypożyczenia. Trudno jest kogoś podpisać, bo tak jak powiedział kell1987, piłkarze żądają więcej niż nasza maksymalna pensja oraz fakt, że jesteśmy jedną z nielicznych semi-pro klubów w tej lidze odstrasza prawie każdego...
A dorobić się statusu pro też jest trudno, bo taka drużyna nie ma żadnych dochodów. Na mecze przychodzi raptem 300 osób, a na domiar złego mój klub nie spełniał wymagań licencyjnych odnoście stadionu, więc wziął kredyt na jego rozbudowanie:/ Teraz wynajmuję inny stadion na który przyjeżdża tylko 100 osób:/
Kluby patronackie gówno dają. Ten klub gra w League 1, ale nikogo dobrego nie ma do wypożyczenia. Raz się znalazł taki delikwent, ale nie chciał to mnie przyjść:/
Ale pomimo tych utrudnień oraz oszustw ME, gra się dosyć łatwo. Gra stanie się prosta, gdy Twój klub stanie się profesjonalnym klubem. Wtedy będziesz w stanie podpisać wiarę o dwie ligi lepszą niż aktualna
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 04.12.2014 o godz. 03:01
Najnowsze posty