Fm Handhelt-Język polski

ronaldinho88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2014, 18:23    #1
Mam pytanie czy w wersji fm2015 na telefon jest język polski?Jako że domyślam się ze pewnie nie to czy ktoś wie jak wygląda ewentualna chęć samodzielnego spolszczenia?Czy jest jakiś plik który mogę samodzielnie edytować zamieniając zdania na polskie?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
07.12.2014 19:24    #2
Nie ma i chyba nikt na świecie nawet tego nie próbował. Przecież to taka prosta gra, naprawdę potrzebne jest spolszczenie?
twitter.com/Ceyvol

ronaldinho88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
09.12.2014 18:47    #3
Jest prosta owszem.Ale mój angielski nie jest perfekcyjny a grając na telefonie nie mam czasu przyglądać się w całości każdemu zdaniu żeby je w całości zrozumieć.Grając ,,jednym okiem,, zdecydowanie łatwiej było by mi grać w PL,ale jak nie ma to nie ma.Dzięki za odp

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution