[quote="armbi"][quote="Gietz"][quote="Makaronczterojajeczny"]Strzały 13(6) do 4(2) wynik 2:0. Skutecznośc Legii 30%.Turków zero, chociaz podobno strzelili prawidłową bramkę, Tak więc mają skutecznośc też na okrągło 30 %. Nawet celnych do niecelnych jest 50% w obie strony. Nic nadzwyczajnego. Zgłoś do Pana Boga buga ,ale swojego mózgu.[/quote]
Nie mówił o procentach, tylko o bramce w której jest pinball w polu karnym i gol samobójczy po odbiciu od obrońcy i bramkarza. Inną sytuacją którą gracze FMa określiliby jako bug jest zagranie obrońcy z samego początku meczu który podał do gracza Legii dając pozycję sam na sam. Strzał Sa w obrońcę w kilku metrów mając praktycznie pustą bramkę też wyglądałby dziwnie zobaczony w grze (zwłaszcza że Sa to przecież skuteczny napastnik). Całkowicie nietrafiony komentarz.
Btw, ciekawe ile z tych 13 strzałów Legii padło w dwóch akcjach (tej skończonej niezagwizdanym faulem na Dudzie i pierwszej bramkowej).[/quote]
dokładnie Gietzu!
chodziło mi o tę fantastykę piłkarska, która zdrazyła się wczoraj, a po której w końcu padł gol dla Legii.
Masz sczęście Gietz, że to był prawidzy mecz, bo gdyby to była akcja z FMa to juz makaron by Cię tu zajechał, że SI tworzy takie cuda!
[/quote]
zgadzam się, ja sam grając nieźle bym się wkurzył jakby moja drużyna tak strzelała jak wczoraj Legia, i jakby moi obrońcy się zachowywali tak jak Ci z Trabzonu
Najnowsze posty