[quote="robal15"]Wmawiaj sobie dalej, że nie cheatujesz.
1. Nie tracisz czasu na wyszukiwanie piłkarzy.
2. Nie marnujesz pieniędzy na transfery.
3. Zawsze wiesz kogo kupić - normalnie grając zdarzają się pomyłki, bo nie znasz jego PA.
4. Wiesz, czy danego gościa sprzedać, bo znasz jego CA i PA.
5. Znasz wszystkie jego ukryte atrybuty. Zapewne też je zmieniasz.
6. Leczysz sobie grajków w edytorze.
7. Sukces drużyny zależy od taktyki i zawodników. Czyli masz już połowę...
8. Zdążysz kupić wszystkie wonderkidy w grze.
9. Znasz każdego newgena koksa z PA -10, więc znowu ubiegniesz rywali.
W ten sposób ułatwiasz sobie grę o jakieś 100x.
GG[/quote]
Jakie cheatowanie????????????????????????? Daj spkój człowieku! Każdy gra tak żeby czerpac przyjemność! Nawet jak dowali Lechowi Poznań 2 miliardy euro to każdeo osobista sprawa.
Ja zawsze modyfikuję rzeczywistość FMa po swojemu. Oczywiście nie hardcorowo, ale tak jak ja postrzegam świat futbolu i tak jak postzregam ewolucję piłki nożnej. Np. modyfikuję poziom juniorów w krajach, zmieniam im atrybuty psychiczne i dzięki temu rodzi się więcej rewelacyjnych newgenów. I to jest cheatowanie???? Względem czego niby to jest cheatowanie? To jest mój sposób na rozgrywkę i mam gdzieś chwalenie się swoją karierą, nie narzekam co roku na nadmiar kontuzji, bo ich współczynnik też delikatnie modyfikuję, po prostu cieszę się rozgrywką na mój sposób... Przy czym nie krytykuję tych, którzy nie tykają edytora czy Genie Scouta - ich broszka jak czerpią przyjemność z FMa. Co innego jakbym startował w jakiejś rywalizacji FMowej, wtedy jadę na "czystym" FMie, ale dla siebie robię tak by FM mnie pochłonął, a nie wkurzał, bo ten piłkarz przepakowany, bo tam nie rodzą sie talenty, a bo kontuzje mnie dziesiątkują.
Najnowsze posty