[quote="PDrasta"]Czytam, czytam i nie widzę swojego problemu. Fakt, że dominuję cały mecz, a ktoś mi strzela bramkę mają 1 sytuację już mnie nie rusza, za dużo się nawkurwiałem przy takich sytuacjach. Mam bardzo dziwną opcję. Gdy mam autozapis gracze nagle tracą formę. Na przykładzie wygląda to tak: mam mecz ze średniakiem na wyjeździe - 1:1. Gram z liderem u siebie, 4:2, zadowolony jak nigdy ruszam na mecz z wiceliderem na wyjeździe, wygrywam go 2:1. Jestem wniebowzięty. Autozapis. Gram z ostatnią drużyną, statystyki po równo, 0:3, moi zawodnicy walą w poprzeczki/słupki/prosto w bramkarza/obok bramki. No ok, trudno, zimny prysznic. Gram z przedostatnią drużyną, 0:2, ja mam dwukrotnie gorsze statystyki, wtf? No dobra, gram mecz z beniaminkiem(ja tez nim jestem, ale wcześniej byłem mistrzem niższej klasy rozgrywkowej) do połowy 0:2, a ja nie oddaję celnego strzału, ba, oddałem 1 niecelny, przy 9/4 przeciwnika. Co to kurwa ma znaczyć ?[/quote]
Coś w tym musi być, zawsze po wydaniu nowej edycji testuję ją przez 4-5 sezonów na różne sposoby. I tak jak pieszesz jest coś takiego że po zapisie gry moze się coś takiego zdarzyć. Bywa że masz super formę zapisujesz. wychodzisz z gry aby do niej wrócić wieczorem i dupa masz fatalną serię. Ponad to przy save/load zauwazylem, ze są tzw mecze ktorych nie da się wygrać. jesteś powiedzmy druzyną czołowki i grasz ze slabeuszem i przegrywasz z nim, zdarza się w końcu ten 1na10 mecz sa w stanie z Tobą wygrać ale przy save/load oni wygrywają 9/10
Są też tzw mecze totalne, przegrywasz po 1 strzale przeciwnika kiedy dominujesz a walisz po slupkach, poprzeczkach, marnujesz karne i na dodatek jak zwykle przeciwko Tobie rywal ma mecz sezonu. Najlepsze jest to, że GK rywala ma zawsze mecz zycia z Tobą.
Na koniec sa schematy, jak się długo gra to się da zauważyć czesto powtarzające się jotę w jotę rozegrania spotkań. Plusem jets to, że jak poznasz to jesteś w stanie zapobiec katastrofie.
Najnowsze posty