Football Manager 2016 - wishlist

student137 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.08.2015 21:34    #91
[quote="maiku"]Mam wrażenie że niektórzy chcą z tej gry zrobić Football Chairman 2016. Chcecie kierować klubami? Jest Top Eleven na facebooku, jest też sporo mniejszych managerów które to umożliwiają. FM od zawsze stara się oddać jak najrealniej trudy pracy managera a nie prezesa.[/quote]

Ta gra to Football manager, robiona przez brytyjczyków, a brytyjski trener w porównaniu do naszych ligowych jest prawdziwym Managerem który kontroluje każdą działalnosć klubu.

Sidorf Partyzant

0
03.08.2015 21:59    #92
@maiku
Czy prawdziwy menadżer negocjuje kontrakty i sprowadza zawodników? Jak dla mnie nie byłoby problemu, gdyby można było zostać prezesem jakiegoś klubu i inwestować w niego zarobioną kasę. Przynajmniej byłoby co z nią robić. Ja i tak negocjuje dla siebie jak najniższy kontrakt, bo po co się kłócić o coś co nie ma znaczenia. A tak mógłbym doinwestować czwartoligowy Widzew i patrzeć jak rośnie :)

Maciejusz Partyzant

0
03.08.2015 22:12    #93
Zawsze możecie w opcjach ziomeczki wybrać sobie, że to dyrektor sportowy odpowiada za transfery itd:)

To jest dostępne od wieków w FM-ie:)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.08.2015 o godz. 22:17

Wijet Partyzant

0
03.08.2015 23:23    #94
[quote="Sidorf"]@maiku
Czy prawdziwy menadżer negocjuje kontrakty i sprowadza zawodników? Jak dla mnie nie byłoby problemu, gdyby można było zostać prezesem jakiegoś klubu i inwestować w niego zarobioną kasę. Przynajmniej byłoby co z nią robić. Ja i tak negocjuje dla siebie jak najniższy kontrakt, bo po co się kłócić o coś co nie ma znaczenia. A tak mógłbym doinwestować czwartoligowy Widzew i patrzeć jak rośnie :)[/quote]

Pensja ma znaczenie, w mniej zamożnych klubach, kiedy masz wysoki i długi kontrakt, w razie złych wyników nie zwolnią Cię tak łatwo, bo musieliby wypłacić sporo kasy za zerwanie kontraktu. Przynajmniej w teorii w FM'ie tak jest, jeszcze nigdy mnie nie wywalali po dłuższym okresie :p

sebastiano399 Partyzant

0
04.08.2015 00:24    #95
Z tego co się orientuję jak mnie zwalniali to nigdy nie otrzymałem kasy, która przysługiwała do końca kontraktu. To by mogli dodać albo wprowadzić negocjacje za ile szmalu będę chciał odejść.

Michal144 Partyzant

0
04.08.2015 02:19    #96
Witam,mam trzy kwestie do poruszenia, jedna z nich bardzo ważna jak dla mnie.otóż..
Pierwsza z nich to ogólna sprawa kibiców.Chciałbym aby zwrócono bardzo uwagę w nowej odsłonie FM na dopingu,przyśpiewek najwięcej ile się da dla konkretnych drużyn, dałoby to bardzo realizmu w grze.Oczywiście uwzględniając różnych drużyn gdzie niekiedy doping jest marny dla innych bardzo wyraźny a także w przypadkach gdy np; klubowi przydarza się słabszy okres np w lidze wtedy doping byłby słabszy... Oczywiście doping musiałby być odpowiednikiem jak jest w rzeczywistości a nie parę zaklepanych dopingów i dopasowane "byle jak" do zespołów,odwzorowane przyśpiewki dla klubów.Tak samo dobrze by wprowadzić możliwość na jakieś oddziaływania co do kwestii wyjazdów kibiców na mecze wyjazdowe; np ustalenie ilości kibiców z osobą zarządzają tym,wprowadzenie niekiedy zakazów wyjazdu kibiców z wielu względów... dalej.. powiązana z tym następna sprawa to hymny drużyn przed pierwszym gwizdkiem także byłaby ciekawą opcją.
Druga kwestia mniej ważna ale jednak.. To ciekawa możliwość która by dodała więcej realizmu to opcja gdzie np wybieramy miejsce gdzie wybieramy się przygotowanie do sezonu... np jaki kraj,wybór lepszej/gorszej opcji przygotowania... rozbudowana opcja treningów bo niestety to co jest dotychczas mało mnie przekonuje i nie oddaje tego jak jest naprawdę...
Oraz trzecia kwestia to dodanie hymnu LM i LE przed meczem oraz pokazanie może triumfu na koniec w jakiejś ciekawej scenerii... jak jest w rzeczywistości :)
no to wszystko,Pozdrawiam!

ag-25 Partyzant

0
04.08.2015 14:03    #97
Pytanie do redakcji.

Temat został utworzony w celu stworzenia Waszym zdaniem najciekawszych propozycji, które zostaną podesłane do SI. Czy moglibyście te wyselekcjonowane pomysły zamieścić tutaj?

robal15 Młody aktywista

0
04.08.2015 14:34    #98
[quote="ag-25"]Pytanie do redakcji.

Temat został utworzony w celu stworzenia Waszym zdaniem najciekawszych propozycji, które zostaną podesłane do SI. Czy moglibyście te wyselekcjonowane pomysły zamieścić tutaj?[/quote]

:D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

student137 Partyzant

0
04.08.2015 17:18    #99
Polepszyć interakcję z piłkarxami, trenerami itp.
Kocham tę grę, 25 maja Chamakh chce odejsć do Chelsea,
Ja do niego: Nie no spoko skończy się sezon to Cię puszczę. Więc się nie martw.
Chamakh: Nie mogę tak długo czekać. WTF???

Szkoda, że nie mogę mu powiedzieć, że mu chyba sufit na łeb spadł.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.08.2015 o godz. 17:20

ag-25 Partyzant

0
05.08.2015 13:15    #100
[quote="ag-25"]Pytanie do redakcji.

Temat został utworzony w celu stworzenia Waszym zdaniem najciekawszych propozycji, które zostaną podesłane do SI. Czy moglibyście te wyselekcjonowane pomysły zamieścić tutaj?[/quote]

Ponawiam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution