Witam,mam trzy kwestie do poruszenia, jedna z nich bardzo ważna jak dla mnie.otóż..
Pierwsza z nich to ogólna sprawa kibiców.Chciałbym aby zwrócono bardzo uwagę w nowej odsłonie FM na dopingu,przyśpiewek najwięcej ile się da dla konkretnych drużyn, dałoby to bardzo realizmu w grze.Oczywiście uwzględniając różnych drużyn gdzie niekiedy doping jest marny dla innych bardzo wyraźny a także w przypadkach gdy np; klubowi przydarza się słabszy okres np w lidze wtedy doping byłby słabszy... Oczywiście doping musiałby być odpowiednikiem jak jest w rzeczywistości a nie parę zaklepanych dopingów i dopasowane "byle jak" do zespołów,odwzorowane przyśpiewki dla klubów.Tak samo dobrze by wprowadzić możliwość na jakieś oddziaływania co do kwestii wyjazdów kibiców na mecze wyjazdowe; np ustalenie ilości kibiców z osobą zarządzają tym,wprowadzenie niekiedy zakazów wyjazdu kibiców z wielu względów... dalej.. powiązana z tym następna sprawa to hymny drużyn przed pierwszym gwizdkiem także byłaby ciekawą opcją.
Druga kwestia mniej ważna ale jednak.. To ciekawa możliwość która by dodała więcej realizmu to opcja gdzie np wybieramy miejsce gdzie wybieramy się przygotowanie do sezonu... np jaki kraj,wybór lepszej/gorszej opcji przygotowania... rozbudowana opcja treningów bo niestety to co jest dotychczas mało mnie przekonuje i nie oddaje tego jak jest naprawdę...
Oraz trzecia kwestia to dodanie hymnu LM i LE przed meczem oraz pokazanie może triumfu na koniec w jakiejś ciekawej scenerii... jak jest w rzeczywistości
no to wszystko,Pozdrawiam!
Najnowsze posty