Zadałem pytanie. Czym jest światło. Bo nie jest ono jak chcą poniektórzy falą. Jest to zespół cząstek podlegających pewnemu rozkładowi prawdopodobieństwa. Zadałem pytanie o teorię Lorenza. Kim był ten Lorenz. Ano był to meteorolog ,który dał podwaliny pod teorie chaosu. Dodam więcej, chaosu deterministycznego. Chaos deterministyczny i "kopenhaska interpretacja" pasują do siebie idealnie. A co wynika z tego dla tej gry. Ano to, że jest to zwykły" atraktor", ale dla gracza jest trochę inaczej.W każdym momencie traktowany jest jego wynik jako pojedyncza obserwacja. Na tym polega losowość tej gry i jej determinacja. W mojej rzeczywistości Legia zdobyła mistrzostwo 4 razy na pełnej symulacji. Ale na wyłączonej pełnej symulacji mistrzem polski w pierwszym roku zostało Podbeskidzie. Ma Pan całkowite prawo się nie zgadzać, ponieważ ja nie wiem jak wyglądają ligi niższe. Ale przyzna Pan , że wynik Białoruś -Polska 7:3 to żart.Możliwy tylko na gruncie teorii chaosu ,co zresztą pokazuje deska Galtona.
I szanowny Panie gole są programowane dużo wcześniej. Dlaczego tak myślę. Ano dlatego, że gra w 90 % zacina mi się przed każdym golem. (Niestety zacina się i w innych) Po prostu staje i już wiadomo, że po podaniu jest gol. I on jest na te 90 procent. Czy innym staje nie wiem. Ja gram 130 tysięcy zawodników czyli wszystkie ligi plus coś tam jeszcze.
I żeby nie było durnych dyskusji na temat światła, jestem fizykiem i mechanikę kwantową i teorie względności studiowałem.
I szanowny Panie gole są programowane dużo wcześniej. Dlaczego tak myślę. Ano dlatego, że gra w 90 % zacina mi się przed każdym golem. (Niestety zacina się i w innych) Po prostu staje i już wiadomo, że po podaniu jest gol. I on jest na te 90 procent. Czy innym staje nie wiem. Ja gram 130 tysięcy zawodników czyli wszystkie ligi plus coś tam jeszcze.
I żeby nie było durnych dyskusji na temat światła, jestem fizykiem i mechanikę kwantową i teorie względności studiowałem.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 12.08.2015 o godz. 17:19
Najnowsze posty