1.Jeżeli stadion ma 4200 miejsc to nigdy nie jest tak, że przychodzi pełen. Mi w Śląsku prawie pełen stadion przychodził dopiero na mecze w LM. Oczywiście im lepiej będziesz grał i im lepszych będziesz miał przeciwników tym kibiców będzie więcej. Oczywiście zawsze możesz poprosić zarząd o rozbudowę stadionu (np po awansie do Europejskich Pucharów). Mi w Śląsku zbudowali 7500 nowych siedlisk. Kosztowało to jakieś 7 mln USD. Pamietaj jednak, że Twój klub (Twoje miasto) ma ograniczoną liczbę kibiców. Nie jesteś Barceloną, żeby mieć 75 tys kibiców na meczu. Jak kiedyś osigniesz 10 tys to będzie sukces.
2.Najlepsza forma zarabiania (poza sprzedażą graczy zyskiem) jest ustalanie meczów towarzyskich u SIEBIE z ciekawymi druzynami. Na poczatek polecam najlepsze kluby z Bułgarii i Rumunii (CSKA Sofia, Steua Bukareszt) za które otrzymasz sporo kasy. Ja w Śląsku miałem 100-150 tys USD za mecz. Ustaw z 6-8 meczów i sporo zarobisz.
3.Lepszy fizjoteraputa nie wpływa na szybkośc leczenia (przynajmniej ja tego nie zauważyłem), a jednyni lepiej rozpoznaje uraz, a tym samym masz większą pewność kiedy dany zwodnik wróci. Np. Lepiej wiedzić, że będzie to 3-4 tyg niz 2tyg-2mies.
4. A co do młodych graczy to jeśli masz naprawde ciekawe talenty ustaw dla nich dobre treningi i nie bój się ich stawiac w meczach. Wtedy ich atrybuty będą bardzo szybko szły w góre, a z czasem sprzedasz ich z dużym zyskiem. Pamiętaj, że gracze po 30 roku życia tracą na atrybutach i wartości. Czasem warto ich sprzedać, aby uzyskać godziwą zapłatę, a miejsce w składzie przeznaczyć dla młodzika, którego wartośc i umiejętności powinny rosnąć.
Najnowsze posty