Zmiana nazwisk na generowane podczas rozgrywki

wesolbrd Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.12.2015, 17:38    Pytanie
Witam, w Managera gram od CM 00/01 ale takiej sytuacji nie miałem jeszcze nigdy. Mianowicie podczas trzeciego sezonu gry Dynamem Drezno natknąłem się na dziwny problem... Wyłączyłem grę, wiadomo zapisała się, manager się wyłączył i spoko. Żadnego błedu, nic. Odpalam grę kilka godzin później a tam wszyscy zawodnicy w grze mają wygenerowane nazwiska! Używam zapisu do 3 plików i w każdym jest to samo. Ponadto za każdym razem kiedy wczytam grę nazwiska piłkarzy są inne. Czy jest jakaś szansa na uratowanie save'a? Nie podjąłem jeszcze żadnych kroków, postanowiłem najpierw napisać tutaj. Miał ktoś taką sytuację? Pomocy :D !

Arslan Partyzant

0
10.01.2016 16:38    #10
11. Otoya Gamero zwany czesciej Namanja Nikolic. Oryginal :(

krzan20 Partyzant

0
10.01.2016 20:15    #11
Problem ze zmieniającymi się nazwami piłkarzy występuje tylko w wersji pirackiej FM16. Od premiery tejże części FM wszyscy piszą o takich problemach. Ciężko uwierzyć tutaj w oryginalność waszych gier. Poczekajcie na lepszego cracka. Chociaż mam skrytą nadzieję, że SI tak zajęło się uprzykrzaniem gry piratom że skończą pobierać nielegalne kopie. :)
Amen

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
10.01.2016 21:21    #12
Mylisz się - w tym roku problem pojawia się także na oryginalnych wersjach, jednak jak dotąd w 95% przypadków sprawdzenie spójności plików Steam rozwiązywało sprawę.
twitter.com/Ceyvol

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.