[quote="Lucas."]Moja opinia odnośnie turnieju:
Moim zdaniem najprościej byłoby stworzyć rozgrywki online z draftem, na wzór np. Ligi Mistrzów. Kwalifikacje drabinką, pierwsza runda jako grupa i dalej drabinka, na koniec prócz finału mecz o trzecie miejsce. Ilość rund zależna od liczby uczestników. Odnośnie nagród- kwestia znalezienia sponsora. Jeśli nie, można by pobrać jakieś śmieszne wpisowe, jeżeli oficjalnie zajęło by się tym cmrev to chyba też mogliby sypnąć groszem. Moim zdaniem nagrody powinny być rzeczowe, nie pieniężne. Po głowie chodzi mi umowa z jakimś sklepem internetowym z gadżetami piłkarskimi (koszulki, szaliki, kubki i inne popierdółki), wtedy można by ogarnąć naprawdę ciekawe nagrody. Fajnie byłoby gdyby ktoś ogarnął stream (osoba niegrająca najlepiej) i prowadził 'audycję' z jakiejś poważniejszej fazy. Taka moja opinia i w takim turnieju wziąłbym chętnie udział. Bez skomplikowanych wzorów, przymusu pisania artykułów czy lizania dupy organizatorowi.[/quote]
to przecież jest taki turniej na fmtube, tylko, że bez nagród. Tylko, że moim zdaniem nie są one potrzebne, bo gramy for fun
ps. Nascimento dał słabe na mfm
, a mówiliście, że to jest niemożliwe
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.02.2016 o godz. 17:36
Najnowsze posty