[quote="SuperZiemniak"]aaaa okej, opacznie zrozumiałem myśl stojącą za słowami "opisz sprawę", bo myślałem, że chodzi Ci o "sprawę" z Mahdim, a nie "sprawę" pomocy
To szczerze powiem, muszę się zastanowić, ale wydaje mi się, że Twój pomysł o pisaniu 2-3 zdań z linkiem do jakiekolwiek akcji w manifestach wystarczy - wtedy każdy autor (dobrowolnie oczywiście) zwraca uwagę na jakąś szczególną sprawę/akcję, a przy kilku osobach taka informacja i tak może dotrzeć dalej niż przy manifeście jednej osoby.[/quote]
Na Mahdiego szkoda klawiatury, bo chyba każdy już wie jak wygląda sytuacja, więc to marnotrawienie czasu. A taki manifest wrzucony w jakąkolwiek kategorię, czy to Scena, czy Publicystyka, gdzie byłby opisany temat szerzej ze sprawą pomocy, czy to w krótkiej formie, żeby każdy kto wyraża chęć pomocy mógł sobie go przekopiować wraz z linkiem do strony, która opisuje temat w całości mógłby być fajną inicjatywą i możliwością solidaryzowania się naszej społeczności i pokazania, że jako praktycznie obcy sobie ludzie możemy się zintegrować/zjednoczyć w takich sprawach ponad wszelkie interesy, głupie konflikty interesów.
Chciałbym też poznać opinię innych użytkowników co o tym sądzą, wraz z opinią Redakcji.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.02.2016 o godz. 10:05
Najnowsze posty