Nasci - co by tutaj Tobie rzec. Nie jest problemem anonimowość na etapie finałów, tylko anonimowość na etapie kwalifikacji, ( z chęcią się ujawnię gdy dotrę do finałów), bo jak sądzę abolicja także mnie dotyczy i pułkownika_jakuszyna i zamierzam wziąć udział. Pojadę do Bristolu i powiem w twarz mahdiemu co myślę o jego polityce. Nim wezmę udział oczekuję, że szef RMTeam prześle mi podpisane przez siebie oświadczenie, że podane przeze mnie dane na etapie eliminacji nie zostaną udostępnione wydawcom strony pod rygorem odpowiedzialności karnej.
Mam nadzieję, że RMteam konsultował z GIODO kwestię zbierania danych osobowych na potrzeby konkursu. Tak?
Trochę to śmieszne tłumaczenie, że mahdi od rozpoczęcia rozgrywek dopiero zamilknie - najpierw wszystko ustali jak ma być, a później będzie tylko kazał tego pilnować.
Jak pierwsza edycja pokazała bycie na fb ograniczyło się do tego, że kolejne posty w większości polubili goście z Afryki, a pomijając ich, to lajki były przede wszystkim od mahdiego (nawet swoje potrafił polubić) lub Agi. Nie było tworzenia więzi, które tak szumnie były ogłaszane.
Mam nadzieję, że RMteam konsultował z GIODO kwestię zbierania danych osobowych na potrzeby konkursu. Tak?
Trochę to śmieszne tłumaczenie, że mahdi od rozpoczęcia rozgrywek dopiero zamilknie - najpierw wszystko ustali jak ma być, a później będzie tylko kazał tego pilnować.
Jak pierwsza edycja pokazała bycie na fb ograniczyło się do tego, że kolejne posty w większości polubili goście z Afryki, a pomijając ich, to lajki były przede wszystkim od mahdiego (nawet swoje potrafił polubić) lub Agi. Nie było tworzenia więzi, które tak szumnie były ogłaszane.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.03.2016 o godz. 23:54
Najnowsze posty