Trochę to zabawne, gdyby nie obawiał się on ryzyka, bo wiedział, że mu nie zagraża spokojnie byłoby to ujawnione. A wystarczyło by po prostu się nie kłócić, nie awanturować, nie straszyć sondami, nie głosić swej marności. Myślę, że raczej kwestia ugadania się, byłaby zdecydowanie prostsza niż zawracanie rzeki kijem. Ale jak się chce samemu walczyć z całym światem, opierając swój majestat i słuszność swoich decyzji na circle jerku oraz osobnikach typu tesser czy egurian... Cóż, Nasci, wydaje mi się, że Ty to widzisz, aczkolwiek nie wiem czemu udajesz, że to nie istnieje. Sam Ci dałem przykład, gdy okazało się, że nawet Ciebie okłamuje. Co to cytatu to masz racje, Kmicic prosił Pana Wołodyjowskiego o zaprzestanie upokarzania jego osoby, w pojedynku na szable. Co będzie to będzie, nie trzeba być sherlockiem by stwierdzić, że mahdi się boi, że cholernie się boi, wie że projekt jest do obejścia, a sam swoją osobą doprowadził, że ludzie będą z tego korzystać. Toksyczność jego osoby przebiła nawet moje bariery, czy Pucka, który nie tyle był dwulicowy, co widział nadzieje w projekcie RM i rozwoju sceny. Wszyscy liczyliśmy, że Piotr Sebastian będzie szarą eminencją, że to będzie wyglądało po ludzku. Niestety tak nie jest.
Tym aktem łaski skompromitował się totalnie, wielki mi gest z jego strony, skoro wie, że 99% i tak do turnieju nie przystąpi, co więcej, będzie mógł rzec cos w stylu ja nikomu nie zabraniałem niczego i są to oficjalne mistrzostwa polski fejsbukowiczów w fma. To troszkę kpina, nie? Jakby Łukaszenko dał mi wize do odwiedzenia Białorusi też raczej bym nie skakał ze szczęścia. A przykro mi to pisać, ale mija 4 miesiąc od powstania portalu i niestety on upada. Wartość jego jest coraz słabsza, Prócz Twoich fajnych blogów, mahdi przestawał dodawać ( co by nie mówić, jego blogi były solidnie i miło się to czytało), Nikita zaliczyła fajny progres, to reszta... sorry, mogę dodać kariere chicago bulls w NBA 2007 i dostane komentarze " zapowiada się nad wyraz ciekawie, ciekawa perspektywa, oczywiście mocne za oryginalność", wrzucić kilkanaście screenów, opatrzonych 3 słowami i tyle. Dajcie spokój, chcecie grać to sobie grajcie, sam może wystartuje, skoro mam taką łaskę, nie bardzo jestem teraz tym zainteresowany, ale błagam niech nie będzie to nazwane mistrzostwami polski, mnie to osobiście drażni. Co do killer taktyk, to jeżeli gra to dopuszcza, a sami się na to nie umówimy to okej, stosujcie sam bym tak zrobił. (W Fife 2008 była niepisana zasada, że nie można było używać kombinacji Q+W na swojej połowie boiska, ludzie się tego trzymali). w ogóle słyszałem pewną ciekawostkę, że niektórych osób w ogóle nie obchodzi co się dzieje tutaj, więc o co cała drama? Jeden pisze jak korzystać z FMRTE i wielkie larum. Groźby próby pojednania, echh idę spać, dobranoc moi kochani :*:*
Najnowsze posty