[quote="Nascimento1998"][quote="romantico"][quote="Nascimento1998"]Odpowiem w stylu Pucka - Aga nie chce mieć nic wspólnego z osobami anonimowymi, takimi, jak Ty, wiec co oczywiste nie udostępni Ci tego.
E: Czepiam się kłamstw w ostrzeżeniach, czyli Twojej niezbyt dużej kompetencji w tym.[/quote]
Nasci to nie chodzi o mnie, tylko o społeczność sceny. Jeżeli twierdzisz publicznie, że RM została zarejestrowana, a ze względu, iż reprezentujesz tu MFM będąc jego redaktorem naczelnym, to jako członek tej społeczność proszę o udostępnienie tej informacji. Nie każ mi prosić kogoś kto nie jest anonimowy
, bo obawiam się, że będzie kolejny powód by odmówić ( a co mi tam, czy ktoś kto nie jest anonimowy może poprosić o potwierdzenie?).
Nasci poza tym, niedługo nie będę anonimowy, gdyż po starcie RM wrzucę swój profil na FB i zarejestruję się na MFM, a finalnie będę jednym z finalistów ( moja w tym głowa).[/quote]
Jeżeli się zgłosisz - prosimy bardzo. Nie jestem Mahdim czy Agą żeby móc udostępniąc tą informację, ale myślę, że oni także nie będą do tego skłonni. Nikt nikomu nie musi tego pokazywać - bo dlaczego? Fakty są faktami.[/quote]
Nasci, są dwa problemy :
1. SuperZiemniak poprosił, a zgodnie z Twoją wypowiedzią ( a bardziej Agi) nie jest on anonimem, więc prosimy o przedstawienie dokumentu.
2. Jest takie coś jak email - nie jest problemem napisać do OIHM z zapytaniem. Mogę na 99% stwierdzić, że dostanę odpowiedź. Twierdzącą lub negatywną ( jeżeli negatywna, to gorzej dla ciebie), więc nie wiem po co te przeciąganie liny.
Najnowsze posty