[quote="Brazzo"][quote="Nascimento1998"]Jestem tutaj pośrednikiem (dobra, to było chyba złe słowo) bo piszę to, czego Mahdi napisać nie może (ban). Ale nie siedzi on i nie dyktuje mi, co mam pisać!
Poza tym dwie sprawy:
raz - sam zadecyduje, w co się mieszam.
dwa - mówiąc: "Skończ Waść, wstydu oszczędź" przyznajesz się do swoich błędów - sprawdź sobie znaczenie i genezę tego cytatu
Poza tym -napisałeś rezygnację bezpośrednio po tym liście od Mahdiego. No inaczej nie było.[/quote]
[quote="Nascimento1998"]Bo ogólnie pytanie do Ciebie od Mahdiego (tutaj już jestem pośrednikiem
jest proste: Mówisz o wielu wiadomościach a tak naprawdę zrezygnowałeś po tym liście. Mahdi napisał tak: "Prosta sprawa - napisałem do niego list, poniewaz dzień wczesniej pytał co może i co nie może robić (pytal o zakres obowiązków i pytał dlaczego tak sie wkurzyłem o komentarze które dawał pod przywitaniem Nikity). Odpisałem na list, a on..... zrezygnował w formie blogu!!!" Więc co takiego było w tym liście? My go możemy upublicznić, po prostu miło byłoby podać wyjaśnienia przed oczernianiem wszystkich.[/quote]
Bardzo się cieszę, że oficjalnie deklarujesz samodzielność w tym, co piszesz do mnie. Szkoda tylko, że nie widać tego w treści. Ale nieważne. Treść maila Mahdiego jest znana mi, KirzeLovato (prośba samego Mahdiego by go z jego treścią zapoznać, bądź go w całej rozciągłości przekazać) i autorowi, jako nadawcy, zatem tylko trzem osobom. I poprawka - zrezygnowałem najpierw w formie rozmowy na Facebooku, a dopiero potem w formie oficjalnej rezygnacji na stronie. O tym fakcie mogłeś nie wiedzieć bowiem nie masz dostępu do prywatnych rozmów z w/w portalu. Chwileczkę... Przecież to zawarłem w swoim blogu. Ale że sam Mahdi zaciemnia sprawę? I kto tu komu próbuje dołki kopać?
Nascimento - jak wcześniej Tobie zaznaczyłem, tak i teraz powtórzę: najpierw zapoznaj się z treścią mojego blogu, który tak łatwo określiłeś mianem "atakiem na Mahdiego", a potem oceniaj i mów o powodach mojej rezygnacji ale w kontekście tejże treści. Bardzo łatwo zorientujesz się wówczas, że to nie tylko mail Mahdiego decydował o mojej rezygnacji ale również inne sprawy, jak i to, co przewidywałem, a co aktualnie się rozgrywa. Z tym przyznaniem się do mojego błędu to troszkę się rozpędziłeś, więc to zignoruję
Możesz jednak trafić kiedyś na osobę, która inaczej potraktuje wciskanie mu kitu niż ja
A na sam koniec pamiętaj, że tutaj także jest regulamin. Temat nie jest o mojej rezygnacji z funkcji Szefa RM Teamu. Zatem nie rób off topu, na który jestem zmuszony odpisywać
Nascimento! Nie idź tą drogą![/quote]
Przeciez Mahdiusz (tak dobrotliwie od Janusza bo straszny buc) to najwieksza gnida, waz i zmija jakiego scena widziala od dobrych kilku lat. Ale na razie mamy spoko beke wiec niech to trwa.
Najnowsze posty