[quote="SuperZiemniak"]ejj wow, prrr. Zluzuj gacie chłopcze, bo zmieniasz się w małego Mahdiego, a nawet dowodu nie masz jeszcze. W którym momencie powiedziałem "MACIE TO ZROBIĆ"? Ja tylko opisałem i podsumowałem opinie innych tutaj mówiących o konflikcie interesów. Ja wiem, że nic z tym nie zrobicie, bo i po co. ALE HEJ. TUTAJ można mieć własne zdanie na dany temat. Hmm wolność wypowiedzi, dziwne zjawisko dla kogoś kto jest redNaczem na MFM? Wypadałoby się po prostu liczyć z opinią i sugestiami innych na każdą sprawę. Przekonacie się o tym zapewne po opublikowaniu regulaminu na ostatnią chwilę, ale i tak powiecie to co zwykle - "udział dobrowolny, nie podoba się, to nie bierzcie udziału." Cholera, wygodne podejście.[/quote]
Wiesz, nawet wolność słowa ma swoje granice. Czytając chociażby wypowiedzi Brudasa ("Przeciez Mahdiusz (tak dobrotliwie od Janusza bo straszny buc) to najwieksza gnida, waz i zmija jakiego scena widziala od dobrych kilku lat. Ale na razie mamy spoko beke wiec niech to trwa."
tak sobię myślę - ależ ten internet dodaje mocy!
[quote="romantico"][quote="Nascimento1998"]Z tym, że teraz Mahdi nie robi tego sam. Pomaga mu przecież Piotr Sebastian.
Zresztą chociażby system punktowania jest już znany i upubliczniony.[/quote]
Z tym pomaga to bym nie przesadzał. Pewnie miał wpływ na ten "akt dobrej woli" jednak pewne rzeczy, o których dosadnie pisze Ziemniak nie ma wpływu. Na MFM ludzie o tym pisać nie będą bo albo im to zwisa albo boją się banowania usuwania kont. Pucek też zwraca uwagę na bardzo ważną kwestię - jeszcze RM się nie zaczeło a już Mahdi przetasował mega mocno skład RMTeam. Faktycznie, to wygląda jak TM; turniej mahdiego.[/quote]
Nie znam dokładnie podziału obowiązków, więc nie będę pisał o czymś, o czym dokładnie nie wiem, ale na pewno na dużą ilość spraw miał wpływ (najważniejsze - punktacja. To na pewno).
Najnowsze posty