Przepraszam, na chwilę odstąpię od własnej zasady, żeby nie podbijać tego tematu bez potrzeby, ale mam ostrą alergię na bullshit. A tak się składa, że otrzymałem dziś taki oto cytat:
[quote]Ja byłem rdzeniem TAMTEJ strony. Przez 8 bitych lat. Opublikowałem tam ponad 250 blogów, byłem w tzw. "aktywie robotniczym". Był czas, że aktywni byliśmy tam tylko ja i Nascimento.[/quote]
No to hej, czołem Łukasz, kilka informacji ode mnie dla Ciebie, bo podobno często tu zaglądasz.
- nie "8 bitych lat", tylko 2 lata i 4 miesiące, od 13 marca 2013 do 25 lipca 2015 - to, że założyłeś sobie konto w 2007 roku oznacza wyłącznie tyle, że założyłeś sobie konto w 2007 roku.
- na poparcie tego: od dnia rejestracji do dnia pierwszej publikacji nie wygenerowałeś niemal nic (liczby tak małe, że wyświetla się 0,00%).
- od dnia rejestracji do ostatniej publikacji wygenerowałeś swoją osobą 0,03% ruchu strony – więc na Twoim miejscu nie szpanowałbym rokiem 2007 w polu "Dołączył", tylko trzymałbym się wersji 2,5-rocznej.
- Twoje blogi w okresie od pierwszej do ostatniej publikacji (13.03.13 - 25.07.15) wygenerowały 0,93% ruchu strony.
- blogi Norberta w jego okresie publikacji (24.06.14 - 22.11.15) wygenerowały 0,48%, w Twoim okresie: 0,24%.
- po Waszym odejściu do dziś, Twoje: 0,15%
- Norberta: 0,08%.
- wszystkie komentarze do manifestów (z racji, że nie da się sprawdzić tego dla poszczególnego usera) w okresie Twoich publikacji wygenerowały 1,82% ruchu strony – nie chce mi się odsiewać Waszych 350 notek ręcznie, więc niech stracę – przyznaję Wam całość (choć akurat na szczycie listy znajduje się wpis Pucka).
Razem w okresie 13.03.13 – 25.07.15 wygenerowaliście więc 2,99% ruchu strony. Serdecznie Wam dziękuję za te dwa i pół roku wkładu w życie cmrev. Dziękuję za ten „rdzeń” w postaci szalonych trzech procent, bez których niechybnie byśmy upadli. Pozdrawiam i w przededniu 40. urodzin życzę wszystkiego najlepszego. W prezencie ode mnie kubeł zimnej wody.
Najnowsze posty