[quote]Rem-8 to, że 99% to piraci nie ma znaczenia. Bo to nie w porządku, że przez 99% osób ten 1% ma cierpieć. Ten 1% jest czysty i nie łamie prawa. To nie KOMUNA GDZIE WSZYSTKO MA BYĆ RÓWNE i za kradzież czegoś przez sąsiada dostanę pałą po głowie. I ja nie odpowiadam za piratów to sprawa organów ścigania i Wasza aby ich wykopać z tej strony.[/quote]
Przykro mi, ale jeśli na 100 osób które mnie poprosi o spolszczenie, tylko jedna będzie faktycznie chciała je bo kupiła mołdawską wersję i nic nie rozumie, to wolę jej odmówić niż wspomóc 99 piratów. Odpowiedzialność zbiorowa. Wszyscy cierpimy przez piratów (3 liga polska) i tak to już działa, nic nie poradzę.
[quote]Co macie do powiedzenia w związku z użyczeniem licencjii (której nie macie) do klubów katarskich i maltańskich.[/quote]
Jak dla mnie jest to dokładnie to samo jak z fakiem, facepackami i logopackami, zapraszam na stronę 8 gdzie pisałem o tych sprawach.
[quote]polscy norwegowie i brytyjczycy kupujacy tam bo tam jest taniej
)[/quote]
Pozwól, że powiem Ci coś o tym ile FM kosztuje w Norwegii, gdyż właśnie tam mieszkam - 200zł, taniej nie kupisz :>
A u Angolów to przypadkiem FM nie kosztuje 20 funtów? To by wychodziło 120zł, więc też drożej
Ale to nie ma znaczenia, bo w Norwegii i Anglii zarobki są kompletnie inne niż w Polsce. Co oczywiście nie usprawiedliwa kradzieży.
Najnowsze posty