Witam, od jakiegoś czasu próbuje wgrać bandy reklamowe ale nie mogę sobie z nimi poradzić. Nie mam pojęcia jak mam te pliki porozmieszczać. Czy mógłby mi ktoś pomóc. Będę wdzięczny. Pliki które ściągnąłem są następujące: folder ads -> no club -> fm i obok with club -> fm. Drugi folder to: graphics -> pictures -> ads -> (tutaj mam już foldery z bandami podzielonymi na kontynenty). I teraz moje pytanie gdzie te foldery poprzenosić żeby wszystko grało, bo próbowałem już wszystkiego chyba, tak jak jest w opisach i nadal nic. Nie wiem czy foldery z reklamami mają być obok wszystkich herbów i koszulek czy tam gdzie mam grę zainstalowaną w folderze steam. Tylko proszę o nie wysyłanie linka z jakimś odnośnikiem jak to zrobić bo już wielokrotnie robiłem jak jest w nich napisane i nic. Bardzo bym był wdzięczny gdyby ktoś zechciał pomóc i opisał wszystko krok po kroku. Dodam, że tylko z tym mam problem, wszystkie inne dodatki mam zainstalowane typu logo, kits, stadium, a tylko mam problem z tymi nieszczęsnymi bandami. Pozdrawiam
Najnowsze posty