[quote="Ceyvol"]W FM-ie jest opcja, dzięki której piłkarz może mieć inny napis na koszulce (czyli w ekranie taktycznym chociażby) niż nazwisko (np. Javier Hernandez ma "Chicharito"
.
Rozumiem, że przez nick masz na myśli nazwisko? Nick to może być na forum.[/quote]
Tak co do Chicharito to jest jasne, ale nie do końca mnie zrozumiałeś albo niezbyt dobrze to wytłumaczyłem. W ekranie taktycznym, profilu zawodnika czy w innej opcji jak oceny danego zespołu podczas meczu zawodnik ma podane normalnie imię i nazwisko a podczas meczu zamiast jego imienia i nazwiska wyświetla się tak jakby pseudonim choć nie jestem pewny czy to pseudonim zawodnika czy jakiś błąd w bazie danych czy coś. Chodzi tu o mniej znanych zawodników, ale nie tzw. szaraków. Już 2 sytuacja ostatnio miała u mnie miejsce w ligue 1 nie pamiętam imienia i nazwiska zawodnika, ale wyświetlało się "PEFOK". Nie wiem co jest grane, szukałem w google czy ten zawodnik ma/miał taki pseudonim ale nic nie znalazłem
- Jeśli zdarzy mi się po raz kolejny taka sytucja to walnę screena i wstawię tutaj ;p
Najnowsze posty