Polska Scena FM

Nascimento1998 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.09.2016 17:48    #1881
Ale bez przesady. Ja nie napisałem coś w stylu "cmrev lepsze do mfm" tylko, że jazda po kilku piwach to raczej nie jest powód do chwały. Rany...

Lucas. Partyzant

0
09.09.2016 18:06    #1882
Oba zdania byłyby interpretowane tak samo przez system obronny móżdżka Wicemistrza Polski w Football Manager 2015, osoby jednocześnie zrzekającego się uczestnictwa w obecnej edycji i uczestniczącej w niej, czyli jako uderzenie pięścią w twarz. Nie wolno.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
09.09.2016 18:16    #1883
Nie bierze udział w pozbawionej nagród Rozgrywce Mistrzów, bo był pod przemożnym wpływem Piotra Sebastiana. Bierze za to udział w konkursie o niezłej puli, ponieważ jest pod przemożnym wpływem tajemniczego sponsora, pana X, czyli samego siebie. Proste, ale jakże genialne.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Lucas. Partyzant

0
09.09.2016 18:18    #1884
Mea culpa, zgubiłem się w tej sieci intryg.

edit: Dwie osoby za offtop wyleciały, Tesser dostał tylko edycję posta... xD

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.09.2016 o godz. 18:19

kondi192 Minister Kultury

0
09.09.2016 18:48    #1885
No bo Tesser jest pro władza :D a Ci co dostali bany są dla władzy niewygodni :D

Opelu Partyzant

1
09.09.2016 19:43    #1886
[quote="Nascimento1998"]Ale bez przesady. Ja nie napisałem coś w stylu "cmrev lepsze do mfm" tylko, że jazda po kilku piwach to raczej nie jest powód do chwały. Rany...[/quote]

Po prostu niektórym osobom najwyraźniej zdolności psychomotoryczne nie siadają po 4 piwach, nawet jeśli są wyraźnie uczuleni na whiskey. A nazwanie "smutnym" podejścia pt. "nie wyobrażam sobie że wsiądę za kółko po 2 piwach" i krytykowanie słabej głowy jest, cóż, smutne.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.09.2016 o godz. 19:48

Makaveli-SoBu Partyzant

2
09.09.2016 22:44    #1887
[quote="Nascimento1998"]Nie wiem sam co napisać - ban za to, iż uważam, że przepisy o jeździe po alkoholu w Polsce są lepsze niż te angielskie (a na pewno bardziej odpowiedzialne).

Ja nie czułbym się bezpiecznie mając świadomość, że w Anglii ludzie mogą jeździć (jak pisał Mahdi) po 3-4 piwach. To samo w sobie jest dużo, a jeszcze prowadząc samochód...

Ale ja tylko wyraziłem swoje zdanie, eh...[/quote]

Teraz wiesz jak to jest dostać bana za cebulę ;)

romantico Partyzant

0
10.09.2016 11:49    #1888
Jest taki typ człowieka, ba osobowości pobocznej, który żyjąc światem wirtualnym, przypisując sobie wirtualne gwiazdki, rangi itp. rzeczy, próbuje wynagrodzić sobie brak tego w rzeczywistym, namacalnym świecie. Często taka osoba nic nie znaczy w świecie realnym; ma kiepską pracę, nieudane związki, a jej próby wybicia się ponad tłum przyniosły bolesne doświadczenia.
To tak jak z alkoholikiem, który nie radząc sobie z nawarstwiającymi się problemami szuka pocieszenia w alkoholu, tak osoba "wirtualna" poszukuję tego pocieszenia w tym nierealnym świecie.
Osoba pijana zapomni o swoich hamulcach, poczuje, że każdemu da w mordę - tak samo jest z virtualem; mogę zbanować, bo jestem rednaczem, wydawcą itp; mogę nazwać się "vicekrólem sedesu", bo zająłem II miejsce w sedesowym konkursie, mogę naginać zasady, bo ja je tworzę.
Gdy w tym wirtualnym świecie pojawiają się przykre doznania jak np. krytyka zachowań - pojawia się agresja, straszenie, bo ktoś chce zabrać to, że jestem ważny, że mnie tu doceniają. Gdy ta krytyka osiągnie wyraźna przewagę, to taka osoba otacza się tylko tymi, którzy chwalą, źle znosi krytykę, która często ma ujście w rzeczywistym świecie [np. pogorszenie nastroju, bo ktoś powiedział, że jestem śmieszny]. Ważne zaznaczenia jest to, iż taka osoba w skrytości swych działań, by zachować poczucie, że jest ważna, będzie podczepiała się po innych lub umniejszała zasługi innych, w końcowym efekcie sobie przypisywała pracę innych.
Wspólnym mianownikiem jest to, iż z biegiem czasu taka osoba poświęca więcej czasu na "uśmierzanie" niż na normalny byt oraz to, iż trwanie w tym, przynosi coraz większe szkody, które te osoba nie chce zauważać.
[Chodź pokażę Ci, że to jest fajne: napij sie ze mną/ stworzę Ci avatara] - częste postępowanie osoby, które otrzymuje z zewnątrz sygnały, że jest coś nie tak. Efekt: z alkoholikiem pije żona lub/i dzieci, a przy wirtualnym avatarze "virtuala" pojawia się kobieca/dziecięca odmiana.

Brzmi znajomo?

ps. Nasci, dziwię Ci się, że publikujesz na mfm. Uwierz, że wiele osób z mfm czyta teksty na fmrev, więc jak tu umieścisz, też będzie miało odpowiedni licznik odsłon, a wierzę, że w minimalnym stopniu spotkasz się z banem, gdy dyskusją będzie temat prowadzenia auta w PL i UK w normie dozwolonej przez prawo:-)

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 10.09.2016 o godz. 11:54

Pucek Stachanowiec

0
10.09.2016 12:11    #1889
Jeśli facet w internecie pisze, że jeździ samochodem pod wpływem alkoholu, to... trochę mnie martwi z tego punktu widzenia, że jeśli już ktoś jest na takim etapie, że się do tego przyznaje, to od razu sobie myślę czy zawsze trzyma się tej normy, bo przecież wystarczy jeden łyk więcej, inna dyspozycja dnia, żeby to przekroczyć. No i to jest zagrożenie dla życia pasażerów i innych uczestników ruchu drogowego, po prostu dla jakichś niewinnych ludzi... My o tym wiemy, w sumie nic z tym nie robimy... Przecież mamy w rodzinie albo wśród znajomych osoby, które zostały poszkodowane w czasie wypadków. Gdybym był złośliwy, to zmotywowałbym brytyjską policję do wyrywkowych kontroli. To jest też takie promowanie braku kultury, no i podłość.

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 10.09.2016 o godz. 12:13

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Nascimento1998 Partyzant

0
11.09.2016 10:31    #1890
[quote="romantico"]
ps. Nasci, dziwię Ci się, że publikujesz na mfm. Uwierz, że wiele osób z mfm czyta teksty na fmrev, więc jak tu umieścisz, też będzie miało odpowiedni licznik odsłon, a wierzę, że w minimalnym stopniu spotkasz się z banem, gdy dyskusją będzie temat prowadzenia auta w PL i UK w normie dozwolonej przez prawo:-)[/quote]

Dzięki, ale mi nie chodzi o odsłony - wyjątkowo ten jeden tekst opublikowałem na tych stronach, poza tym robię to tylko na blogu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution