Strona

FM 2017 - wrażenia i dyskusja

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2016 17:02    #301
Raport o zespole -> głębia składu. Co do zarzutów z kartoflami i skutecznością wrzutek jak w FM16 - nie zgadzam się, sprawdź ustawienie, jakość i wzrost obrońców. Ja sam gram środkiem i do tej pory nie przegrałem w lidze, a gra układa się bardzo dobrze. Bramek po wrzutkach też dużo nie tracę, a zdarzało się, że rywal miał 50 dośrodkowań w meczu. W FM 16 obie te rzeczy były praktycznie niemożliwe.

Slayer666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
17.11.2016 17:39    #302
I tak źle i tak nie dobrze,jak dam bocznym obrońcom "obrona" to środek pola głupieje bo nie ma jak do nich rozrzucić gry,w sumie to nawet ich o to nie proszę bo skupiam się na grze środkiem ale niestety silnik meczowy jest taki a nie inny.Na ofensywie idę na wymiane strzałów,pokonałem Monaco 5-1 na wyjeździe Lyon 3-2 ale potem przyszły 3 porażki z rzędu,teraz dałem kontrę ale bez mocnego presingu i zwykła linia obrony i przyszło 3-0 z Bastią i 5-2 z Rennais oba na wyjeździe,zobaczymy jak zagram u siebie,polecam grać na trzy fałszywe 9,w dodatku lewy się zamienia z prawym pozycjami i robią fajny młyn w polu karnym

krystian125_chud... Partyzant

0
18.11.2016 10:13    #303
[quote="10swistak"]Przejrzyjcie swoje polecenia taktyczne panowie. Jak gracie ofensywnymi bocznymi obrońcami i wysoką linią obrony to nie ma co się dziwić, że obrońcy dostają piłki za plecy. W realnej piłce jak zespół gra wysoką linią obrony to każdy "kalafior" kopnięty za linię obrony to idealna piłka dla szybkiego napastnika. Ja w średnim Reading zachowałem 17 czystych kont z Jonathanem Bondem w bramce...[/quote]
Tak jak kolega napisał, tak samo wiele meczów na zero z tyłu z tym że ja z kolei mam problemy z napastnikiem i brakiem goli z jego strony... :-)

romantico Partyzant

0
18.11.2016 20:31    #304
Czepię się takiego małego bzdetu, który jak dla mnie, jest pokazaniem jak czasami SI idzie w skrajności.
Nowość - to wykonywanie rozpoczęcia gry jednym zawodnikiem. Myślałem, że to będzie naprzemienne, a tu całkowicie wyeliminowali rozpoczynanie dwoma zawodnikami (chyba, że ja mam coś ustawione)...

gchelm Partyzant

0
20.11.2016 18:16    #305
Witam

Czy w FM 2017 nie ma licencji na ligę Hiszpańską? bo nie mam ani koszulek ani herbów... mam grę przez stream i mogę jakiś dodatek ściągnąć ale wtedy gdzie go wkleić aby to wszystko było?

robal15 Młody aktywista

0
20.11.2016 18:25    #306
Nie ma licencji.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.11.2016 o godz. 18:29

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Darein Partyzant

0
20.11.2016 23:46    #307
Mam pytanie czy tylko ja mam takie wrażenie że wersja beta była lepsza niż ta po patchach , gralem w beta i byłem pozytywnie zaskoczony polecenia wykonywane przez piłkarzy bramki fajne nawet jak traciłem to jakoś to wyglądało a teraz jaką drużyne nie wezme to napastnik nota z reguły 6.4 - 6.3 strzela co 4-5 meczy . sam na sam obok bramki dostaje od skrzydłowego na patelni to w bramkarza no nie moge komputer jakos nie ma takich problemów , bramkarz większość strzałów wpuszcza po krótkim gdzie stoi przy tym słupku albo wbija sobie do bramki mam polecenie graj krótko to wypier..... piłke na połowe przeciwnika dałem graj na odgrywającego to wali wszędzie tylko nie na niego nie wiem czy ja jestem taki słaby już w tą gre czy co .zauważyłem że co sezon trzeba modyfikowac taktyke bo komputer sie dostosuwuje to akurat na plus

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.11.2016 o godz. 23:48

blaise_ Partyzant

0
22.11.2016 01:34    #308
Witam,

Błąd w grze nadal występuje. Mianowicie tworzę zapis gry 31 sierpnia i po opcji wyłącz/włącz sejw normalnie chodzi. Przechodzę do 1 września, robię zapis i gdy chcę go ponownie odpalić, to w trakcie wyrzuca mnie z gry.

Proszę nie opowiadać bajek o komputerze bo specjalnie z tego powodu sprawdziłem to na nowym, uaktualnionym komputerze i problem dalej występuje.:(

blaise_ Partyzant

0
22.11.2016 02:39    #309
Jeżeli ktoś chce sprawdzić to na swoim kompie to proszę bardzo

https://megaw(...)d18.html

pozdrawiam

Slayer666 Partyzant

0
22.11.2016 09:36    #310
Na plus i nie chodzi o tegorocznego fm'a ale tak do trzech wstecz,realizm rozwoju talentów.Objąłem Axuerre,w rezerwach spodobał mi się 17 letni środkowy pomocnik Gonzalez,wrzuciłem go do składu i przez dwa lata stał się kluczowym zawodnikiem,wartość poszła z 500k euro do 6mln a atrybuty zwłaszcza psychiczne skoczyły o 3-4 i teraz bardziej przypomina adepta La Masi niż gwiazdę beniaminka Ligue 1,to samo zrobiłem z 17 letnimi Basilą w Nantes,tylko powąchał podstawowy skład i leci do góry wszystko
Natomiast ogromnym minusem tegorocznego wydania jest rynek transferowy,na becie jakoś jeszcze szło ale teraz to za każdego wonderkida kluby życzą sobie chore pieniądze.W becie miałem Harita z Nantes za 3-4 mln a teraz chcą 20,Koziello czy Sanson po 40,Diop z LAfontem z Tuluzy też kosmos,nie idzie w ogóle pozbywać się szrotu z drużyny,wczesniej zawsze jakis beniaminek albo bogacz ze słabą renomą zbierał takie odpady po 2-3 mln a obecnie muszą gnić u mnie w rezerwach,nikt się nie łasi na talenty w mojej drużynie.Taka Sevilla to by w fm'ie zbankrutowała bo nikt by od nich nikogo nie chciał kupić i nie robiliby takiej kasy co roku,nie da się tak jak wcześniej prowadzić średniaka z Ligue 1 i zarabiać kokosy na promowaniu utalentowanych argentyńczyków czy rodzimych perełek,kupiłem Ongende z PSG za 700k,fantastyczny pierwszy sezon w Ligue 2 potem w Ligue 1 20 goli,swietna gra,wartosc skoczyła do 8 mln ale poza lekkim zainteresowaniem werderu i schalke nikt absolutnie nie składa za niego oferty to samo z pozostałymi graczami

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.