Strona

TUTAJ NAKRZYCZ NA FOOTBALL MANAGERA

vicomino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.02.2017 16:33    #2
Mnie ostatnio irytuje (pewnie dlatego że gram Lechem w polskiej lidze) ta frekwencja. Jak to już wcześniej napisał Foxyr, strasznie szwankuje. Jestem ciekaw ile osób przyjdzie na mecze ligi mistrzów z Barceloną i Man City, jeśli komplet to odszczekam te słowa. Płaci się więcej za grę, bo jest licencja itp. Jeśli tak, to nie chcę takich baboli z ludźmi na trybunach!

9Anubis3 Partyzant

0
14.02.2017 16:45    #3
[quote=Zwolay]Dokładnie!!! Defensywa leży i kwiczy a najbardziej krycie-choćby skały srały i choćbyś nie wiem jak poustawiał taktykę i pozycje t zawsze są kilometrowe dziury.Podanie na wolne pole-debile defensorzy mimo że mają być głębiej pilnują środkowego koła,przeciwnik wrzuca piłkę w pole karne i gol.Oczywiście-KURWA-nie nasz tylko komputera.[/quote]

Jeszcze trzeba nadmienić, że jak się ustawi linię obrony cofniętą, by właśnie nie dostać piłki za plecy od jakiegoś pomocnika do napastnika, to zawsze przejdzie. Albo jeszcze powielanie pozycji jak jeden koleś ma piłkę, no kosmos...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.02.2017 o godz. 16:46

vicomino Partyzant

0
14.02.2017 17:08    #4
Ale trzeba też wziąć pod uwagę jakość obrońców którymi dysponujecie. Jeśli chłop ma słabe krycie, koncentracje, przyśpieszenie, ustawianie czy przewidywanie a z kolei napastnik przeciwników dobrze gra bez piłki, jest szybki i błyskotliwy to może się zdarzyć że urwie się obrońcy i jebnie gola

robal15 Młody aktywista

0
14.02.2017 17:28    #5
[quote="vicomino"]Mnie ostatnio irytuje (pewnie dlatego że gram Lechem w polskiej lidze) ta frekwencja. Jak to już wcześniej napisał Foxyr, strasznie szwankuje. Jestem ciekaw ile osób przyjdzie na mecze ligi mistrzów z Barceloną i Man City, jeśli komplet to odszczekam te słowa. [/quote]

Będzie komplet.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

vicomino Partyzant

0
14.02.2017 17:31    #6
Był, dokładnie 43269 osób, odszczekuje :) Ale kibice nie pomogli, 1-2 :(

Zwolay Partyzant

0
14.02.2017 22:18    #7
No dobra ale jeżeli przewaga jest po twojej stronie?Napastnik ma parametry powiedzmy 13 a ty masz mocne 15 i 16 i dostajesz wpierdol? Powinien być jeszcze w parametrach gry wskaźnik niedojebania -moi czasami mają w tym względzie około 20...

vicomino Partyzant

0
14.02.2017 22:47    #8
Pewnie masz trochę racji jeśli sytuacja jest notoryczna. Jeśli zdarza się od czasu do czasu to normalka. Weźmy mecz Legia - Real czy Legia - Sporting. Na papierze (czy w FM) atrybuty zawodników Realu czy Sportingu są bezsprzecznie lepsze, a na boisku wyszło jak wyszło. A teoretycznie wystarczyłoby obrońcom Realu czy Sportingu nastawić ścisłe krycie napastników Legii, nastawić pressing pomocnikom (pewnie zresztą tak też było w rzeczywistości) i jest po zawodach. A tymczasem Legia jeden mecz wygrała drugi zremisowała. I bądź tu mądry... Dlatego rzadko wygrywa się u buka :)

Zwolay Partyzant

0
15.02.2017 05:42    #9
Ale jednak czasem się wygrywa. Nigdy nie zapomnę jak zainwestowałem 2 złote a wygrałem 1100 :D Niestety był to jednorazowy strzał ale wszystko jeszcze przede mną :)

Makaronczterojaj... Partyzant

0
15.02.2017 19:39    #10
[quote="vicomino"]Pewnie masz trochę racji jeśli sytuacja jest notoryczna. Jeśli zdarza się od czasu do czasu to normalka. Weźmy mecz Legia - Real czy Legia - Sporting. Na papierze (czy w FM) atrybuty zawodników Realu czy Sportingu są bezsprzecznie lepsze, a na boisku wyszło jak wyszło. A teoretycznie wystarczyłoby obrońcom Realu czy Sportingu nastawić ścisłe krycie napastników Legii, nastawić pressing pomocnikom (pewnie zresztą tak też było w rzeczywistości) i jest po zawodach. A tymczasem Legia jeden mecz wygrała drugi zremisowała. I bądź tu mądry... Dlatego rzadko wygrywa się u buka :)[/quote]

No to powtórzcie tę sytuację w grze. Mnie się prawie udało. Ale tylko prawie. pierwszy mecz z Ajaxem zrobiłem S&L. I nie dlatego ,ze przegrałem, ale dla tego,że przegrywałem 3:0 po 7 minutach.Potem wygrałem dwa razy z Sevillą i wtopiłem dwa razy z Juventusem. No i awansujcie Polską. Dwa razy nie grałem Polska i dwa razy była trzecia. Ktoś zrobił z Danii cyborgi. No i dlaczego gra nie pozwala polskim drużynom awansować do LE.Mógłby ten Lech do cholery awansować do etapu grupowego. Mnie nawet nie udało się S&L.Po kolejnej nieudanej próbie dałem spokój

vicomino Partyzant

0
15.02.2017 19:59    #11
przegrywałem 3:0 po 7 minutach

Hę, znam ten ból, też czasami w takich sytuacjach nie wytrzymuje i wyłączam grę. A najgorsze jest to, że po jakimś czasie mi przechodzi i znowu ją włączam z rządzą rewanżu na grze :)

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.