Dopiero zabieram się za poważne granie w nowej odsłonie rozgrywając dopiero jedną pełną rundę w 4 lidze czeskiej, ale nasuwa mi się takie spostrzeżenie, że FM 2017 jest zbyt prosty. Miałem długą przerwę od grania, bo sporo nagrałem się w wersję 2007 i 2008, a powróciłem do gry w połowie 2016 roku kupując FM16. Mimo 4 sezonów po licznych wzlotach i upadkach zadowolony odstawiłem daną produkcję "na półkę" sięgając po nowszą. Jednak po tym co widzę na YT wydaję mi się, że gra generuje zbyt dużo zwycięskich serii i średnimi zespołami osiąga się przekokszone wyniki. Gość, którego lubię DER FM w swoim Stade de Reims notuje serię kilkanastu meczów bez porażki w pierwszym sezonie i znajduje się obecnie na 2 miejscu. Na blogu czytam, że Wisła Kraków w 2017/18 gra jak ja równy z równym w LM z Juve i L'poolem. Sam zajmuje 2 miejsce w mojej "czeskiej 4" mimo, iż zespół ma dużo ułomności. Dodam, że rozgrywam spotkania w pełnym czasie i dokładnie rozgryzam taktykę, aby idealnie dopasować ją do drużyny, ale wyniki jakie spotykam na scenie FM-a są dla mnie za dobre. Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Może gra jest trudniejsza jeśli chodzi o finanse.
Najnowsze posty