Witajcie.Od zakupu swojej "15" minęło już pół roku jak i granie w tą grę.Panowie,po wielu analizach i ochłonięciach i doświadczeniu mam wrażenie że ta wersja robi ze mnie idiotę,albo to ja jestem marnym graczem(pomimo 13 letniego doświadczenie od 16 roku życia).W poprzednie wersję aż miło się grało i przynosiło to frajdę,mimo że wcześniejsze wersje były łatwe(zwłaszcza 12).Przejdę do sedna sprawy... mam wrażenie że gra jest totalnie zabudowana lub jest totalnym niewypałem.Wyobrażacie sobie by Arsenal spadł z PL ? doświadczyłem tego dzisiaj widząc tabelkę,ale co mnie najbardziej w.... to to,że takie City czy Inter w swoich ligach wygrywają co sezon a City już 8 sezonów "jedzie" na swojej taktyce i jest ciągle mistrzem mało tego,grywając wielkimi zespołami to albo trafiają mi się kontuzje i duże ilości bramek pomimo iż trenuję granie w defensywie na wysokim poziomie.W lidze polskiej też nie lepiej,bo gdy prowadziłem Lecha to udało mi się zdobyć puchar PL,ale o dziwo Legia zawsze była pierwsza i traciłem do niej 1 punkt by mieć mistrza.Tak było przez 2 czy nawet 3 sezony.Ostatnio prowadząc AC MIlan,musiałem wyjść z tej gry nawet jej nie zapisując bo mnie totalnie wyprowadziła mnie z równowago bo jak to możliwe że jest seria 4 meczów wygranych czy nawet 7,a potem przychodzi dziwne widmo porażek i na dodatek tracę golę w końcówce z takimi tuzami jak Carpi czy Avellino.Moi drodzy,ja rozumiem że nie można ciągle wygrywać,ale mam nieodparte wrażenie,że ta gra jest jakaś niedopracowana.Dodam,iż moich gracze taktykę pochłonęli w trybie biegłym i stosuję alternatywną taktykę,ale to nic czasem nie daję i nawet trenowanie obrony czy poleceń można o kant potłuc.Udało mi się jak dotychczas zdobyć mistrza 1 ligi islandziej,mistrza serie C i B z Lazio co daję mi dużą renomę w zatrudnieniu w lidze włoskiej,ale po prostu gra jakby uniemożliwiała mi zdobywanie czegokolwiek,a na śmiech dodam że zawsze próbuję walczyć o grę w CL (miejsce) to zawsze minimalnie jestem gorszy.Roma z Interem leją w lidze włoskiej kogo popadnie , to samo tyczy się City,po prostu tak jakby było z góry zapisane że te zespoły mają być mistrzami i tyle.Panowie,tracę wiarę w tą grę i chęci i może jakieś wskazówki itd, bo jak tak dalej pójdzie to moja przygoda skończy się na 15 bo aż strach pomyśleć co z 16 lub 17.
Najnowsze posty