[quote="Gietz"][quote="bartekr"][quote="Gietz"][quote="bartekr"]A Ja mam pytanie dlaczego Janukiewicz(Pogoń) ma ustawione NMZ oraz WT?[/quote]
W poprzedniej bazie irytowało mnie że grał, przez co Pogoń była mocniejsza niż w rzeczywistości (bo Janukiewicz jest o wiele lepszym bramkarzem niż ta trójka która rotuje w ich bramce).
Razem z researcherem doszliśmy do wniosku że jego odsunięcie od I zespołu, brak zgłoszenia do ligi i brak możliwości gry w rezerwach mają charakter decyzji klubu a nie trenera Moskala, stąd status "Niezarejestrowany" trwający do końca sezonu 16/17. WT jest naturalnym następstwem NMZ, zwłaszcza że Janukiewicz odejdzie z drużyny w czerwcu, tak samo jak w grze i będzie mógł być wtedy zgłoszony do dowolnej drużyny która go zatrudni.
Sprawdzałem, ale zwykłe dodanie mocnej wzajemnej niechęci między zarządem a RJ nie dawało wystarczających efektów, musiała by to być relacja z trenerem Moskalem, a tej nic by nie uzasadniało. Poza tym, gdyby teraz zmienił się trener w Pogoni to też pewnie nie mógłby przywrócić Janukiewicza.[/quote]
No rozumiem, ale tak czy siak do rezerw jest zgłoszony. Może nie gra całych meczy od początku, ale czasami widać go że jest na ławce rezerwowych, przykład -
https://www.laczy(...)718.html
Więc rozumiem że to ciężki do rozwiązania przypadek, ale czy nie jest tak że on nie może zagrać w żadnym klubie do 30.6.2017 przez tą zmianę?[/quote]
Tak jak mówisz, to ciężki do rozwiązania przypadek. W momencie gdy to ustawiałem wiedziałem że Janukiewicz nie zagra w żadnym klubie do 30/06/17 i zdecydowałem się na takie ustawienie - ewentualny problem z faktem że nie będzie mógł być gdzieś sprzedany był o wiele mniejszy niż ten ze zmianą wyjściowego składu Pogoni Szczecin. Więc tak - na rok jest uwięziony w Pogoni, bez możliwości gry, potem odchodzi i może grać gdziekolwiek.[/quote]
A nie myślałeś może o zmniejszeniu atrybutów, bo teraz w sumie przez tego zawodnika zabierane są płace i nie może grać więc po sezonie to spada. A tak niestety zalega w klubie, jedynie mentorem może zostawać. A czy zmieniałeś coś w kwestii urlopów zawodników w grudniu?
Najnowsze posty