Przez długi czas nie mogłem rozstać się z FM 2005 pomimo, że FM 2006 leżał już w szafie :-) Wczoraj zdecydowałem się zainstalować FM 2006 i ropocząc grę - oczywiście w polskiej lidze. Wgałem łatki 6.0.1 i 6.0.1b, a takze updata Robiego Robsona (wspaniała robota! - wkurza mnie już chyba tylko reprezentacja Niemiec). W polskiej lidze rozegrałem 8 kolejek, co oznacza ze jestem gdzieś w połowie wrzesnia 2005 roku. Jak do tej pory nie maiłem szansy przydzielenia zawodnikom nmerów na nowy sezon, a wielka szkoda bo zwodnicy rezerw "blokują" mi parę fajnych numerów, a takze większość 20-tek i 30-tek. Nowym nabytkom muszę przydzielać jakieś chore 40-tki i 50-tki. Stąd moje pytania:
- czy funkcja przydzielania numerów przed nowym sezonem w ogóle istnieje?
- czy jej brak spowodowany jest updatem Robiego (czwarty update do FM 2005 wyłaczała tę funkcję, choć raport o przydzielaniu numerów oczywiście się pojawiał)?
- a moze ten przydział jeszcze przede mną - pod koniec września lub na początku października, a moze dopiero przed nastepnym sezonem?
Uprzejmie proszę o odpowiedź - bardzo lubię kluczowym zawodniko nadać przed sezonem ważne - prestiżowenumery np 9-tkę, 10-tkę, 7-kę itp.
Z góry dziekując za pomoc,
pozdrawiam,
progresywny
- czy funkcja przydzielania numerów przed nowym sezonem w ogóle istnieje?
- czy jej brak spowodowany jest updatem Robiego (czwarty update do FM 2005 wyłaczała tę funkcję, choć raport o przydzielaniu numerów oczywiście się pojawiał)?
- a moze ten przydział jeszcze przede mną - pod koniec września lub na początku października, a moze dopiero przed nastepnym sezonem?
Uprzejmie proszę o odpowiedź - bardzo lubię kluczowym zawodniko nadać przed sezonem ważne - prestiżowenumery np 9-tkę, 10-tkę, 7-kę itp.
Z góry dziekując za pomoc,
pozdrawiam,
progresywny
Najnowsze posty