@Zwolay - spójrz na Puchar Anglii - tam takie rzeczy się non stop dzieją, że drużyny z topu odpadają z zespołami z niższych lig. Ba, nawet w naszym, rodzimym pucharze tak jest. Również stosuję "pamiętania co tamci wam zrobili". Hmmm, może za często rotujesz drobne ustawienia w taktyce właśnie? Ja każdy mecz, niezależnie od przeciwnika zaczynam od standardowej taktyki i swoich ustawień. Ewentualne roszady stosuję w trakcie meczu zależnie od jego przebiegu. Nie zakładam przed meczem - opierdzielimy ich, wszyscy na hura na atak. Każdy mecz - niezależnie czy gram z Wdą Świecie czy Realem Madryt - zaczynam tak samo. No i też zależy - czy gram pierwszą 11stką czy rezerwami - bo co innego wtedy też wymagam (np. zakładam, że nieogranym drugim garniturem może pójść gorzej).
No i kwestia rozgrywek - np. w lidze potrafiłem z danym zespołem wygrać 6-0 (co prawda grając II połowę w przewadze). 3 tygodnie później grałem z nimi w finale PP - 1-2, tak się zmotywowali, że nie miałem wiele do powiedzenia.
@student - dajesz swoim piłkarzom max 9 min na zdobycie bramki?
Ciekawa taktyka. Powiem szczerze, że rzadko korzystam z podpowiedzi z ławki, ale przetestuję
Co do karnych - spójrz na Messiego - jakkolwiek jeden z najlepszych piłkarzy w historii - tak mistrzem karnych nazwać go nie można
I ja nie zauważyłem, a zdarzało się nie strzelać karnych przy 0-0.
Najnowsze posty