[quote="Faith_l"][quote="Ceyvol"][quote="kedzior19"]Jak dodać adres url z fma do odblokowania w antywirusie? gra nie chce się włączyć[/quote]
Używasz Comodo? Ja musiałem - za namową SI - odinstalować go całkiem i uruchomić ponownie system. Dodanie fm.exe do wykluczeń oraz całkowite wyłączenie antywirusa nic nie dawały.[/quote]
U mnie był ten błąd. Używam Comodo Internet Security. Wystarczyło kliknąć Prawym klawiszem myszy na Comodo w menu start, "odblokuj aplikację", odhacza się Fm i działa wszystko.[/quote]
O jasny pierun, faktycznie! Dziękuję, średnio się poruszam po opcjach Comodo od czasu przesiadki z wersji 9.0, ale niezbyt widziała mi się zmiana antywirusa. Jeden problem z głowy
[quote="arkadekarek"]WItam ,
dlaczego brak orginalnych klubowych logo..oprocz oczywiscie naszej ligi? to z czasem sie zaktualizuje bo niepamietam? druga sprawa jak wybieram sklad np na podstawie kondycji to nie ma takiej opcji nie wyswietla sie nic jak klikne kondycja..a i przy pilkarzach nie ma znaczka z np frac nie moze
[/quote]
Przecież dosłownie nigdy nie było w FM-ie wszystkich herbów, zawsze trzeba pobierać logopack. Jak masz pobrany zeszłoroczny, to przerzuć do odpowiedniego folderu osiemnastki i będzie działać.
Drugiego pytania za nic nie rozumiem.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.11.2017 o godz. 15:18
Najnowsze posty