[quote="pawlas83"]Seryjnie łapanie kontuzji. Chyba że jest to błąd w niższych ligach polskich. Gram Widzewem. Bramkarz łapię kontuzję w ciągu tygodnia, skręcenie stawu skokowego i 8 tyg. przerwy od gry...czy tylko mnie się wydaje to trochę za dużo?? Tego samego dnia kolejny zawodnik identyczna kontuzja i identyczny czas niezdolności do gry. Miałem już tak 3 razy. Raz przypadek, drugi raz ktoś z developerów mnie nie lubi ale trzeci raz to już niepojęte.[/quote]
Wiedziałem że będą się pojawiać takie posty, więc zacząłem sobie wypisywać uraz w poszczególnych klubach w tym sezonie, pamiętając o tym że o większości kontuzji, zwłaszcza krótkich się nie dowiadujemy. Dla Cracovii naliczyłem 13 urazów, w tym cztery Miro Covilo (złamanie kości jarzmowej, naciągnięcie więzadeł w meczu z Lechem, naciągnięcie więzadeł w drugim kolanie od razu po powrocie i zatrucie pokarmowe), 15 w Legii czy 14 w Piaście (gdzie kontuzję mieli już chyba wszyscy kluczowi zawodnicy: Vassiljev dwie, Zivec, Hebert, Bukata). Jest bardzo dużo urazów w rzeczywistości, piłkarze ciągle grają z kontuzjami, w Pucharze Polski ostatnio zespoły nie miały pełnych ławek ze względu na ilość kontuzji.
Najnowsze posty