Siema menagerowe mordeczki
Dawno mnie tu nie było iż ostatnio miałem rozbrat z Fmem jednak coraz częściej o nim zaczynam myśleć. I pojawiła się opcja. Otóż:
Posiadam zwykły stary laptop do muzyki, filmów itd. Pojawiła mi się okazja kupić nie używany laptop za jedyne 800 zł jednak jako że jak pisałem inny posiadam to interesuje mnie tylko i wyłącznie możliwość grania na nim w FMa. Czytając specyfikację sprzętu i wymagania gry widzę że dupy to nie urywa ale ze nie wszystko w życiu wygląda tak jak na papierze chciałem dopytać was, zorientowanych ryjkow czy jest sens zakupić ten sprzęt tak a żeby w wolny dzień FM mógł umilić mi popołudnie. Mówiąc wprost czy ten lapek to udzwignie.Zamieszczam specyfikację sprzętu i proszę o poradę, pozdro.
Specyfikacja - Laptop Asus X540LA-XX004T Core i3-4005U 15,6" 4GB HDD 1TB Win10
Seria procesora
Intel Core i3
Model procesora
Intel® Core™ i3-4005U (3M Cache, 1.70 GHz)
Liczba rdzeni procesora
2-rdzeniowy, 4-wątkowy
Seria karty graficznej
Intel® HD Graphics
Model karty graficznej
Intel® HD Graphics 4400
Pamięć karty graficznej
Współdzielona
Pamięć RAM
4 GB
Technologia pamięci RAM
DDR3 SO-DIMM
Taktowanie pamięci RAM
1600 MHz
Maksymalna ilość pamięci RAM
8 GB
Dawno mnie tu nie było iż ostatnio miałem rozbrat z Fmem jednak coraz częściej o nim zaczynam myśleć. I pojawiła się opcja. Otóż:
Posiadam zwykły stary laptop do muzyki, filmów itd. Pojawiła mi się okazja kupić nie używany laptop za jedyne 800 zł jednak jako że jak pisałem inny posiadam to interesuje mnie tylko i wyłącznie możliwość grania na nim w FMa. Czytając specyfikację sprzętu i wymagania gry widzę że dupy to nie urywa ale ze nie wszystko w życiu wygląda tak jak na papierze chciałem dopytać was, zorientowanych ryjkow czy jest sens zakupić ten sprzęt tak a żeby w wolny dzień FM mógł umilić mi popołudnie. Mówiąc wprost czy ten lapek to udzwignie.Zamieszczam specyfikację sprzętu i proszę o poradę, pozdro.
Specyfikacja - Laptop Asus X540LA-XX004T Core i3-4005U 15,6" 4GB HDD 1TB Win10
Seria procesora
Intel Core i3
Model procesora
Intel® Core™ i3-4005U (3M Cache, 1.70 GHz)
Liczba rdzeni procesora
2-rdzeniowy, 4-wątkowy
Seria karty graficznej
Intel® HD Graphics
Model karty graficznej
Intel® HD Graphics 4400
Pamięć karty graficznej
Współdzielona
Pamięć RAM
4 GB
Technologia pamięci RAM
DDR3 SO-DIMM